Πρώτο τζάμπολ για το ΔΑΠΠΟΣ Basketball League 2018-2019

Έτοιμες για το εναρκτήριο τζάμπολ το μεσημέρι της Κυριακής 4 Νοεμβρίου είναι οι ομάδες που θα πάρουν μέρος στο τοπικό πρωτάθλημα μπάσκετ “ΔΑΠΠΟΣ Basketball League 2018-2019”.

Η αυλαία θα ανοίξει με την αναμέτρηση του Αετού 2 με τους Λύκους σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι που αναμένεται να “κλέψει” τις εντυπώσεις της αγωνιστικής. Η ομάδα του Κιμιγκέλη ενισχύθηκε σημαντικά στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, προσθέτοντας στο δυναμικό τους παίκτες από τους Βετεράνους (που δε δήλωσαν συμμετοχή στο πρωτάθλημα) όπως οι Δεββές, Λόντος, Παλαμάς, Μητσέας και Δεμπερδεμίδης. Από την πλευρά του ο Αετός 2 δεν άλλαξε πολλά πράγματα και συνάμα ενισχύθηκε με τον εξαιρετικό χειριστή της μπάλας Δημήτρη Ποιμενίδη.

Στο μεταξύ, το βλέμμα στην “κορυφή” έχουν στρέψει και αυτή τη σεζόν οι περσινοί φιναλίστ που υποδέχονται την ανανεωμένη ομάδα Ζευς. Ο Αετός 1 “ψήλωσε” ακόμα περισσότερο με την προσθήκη των Σολδάτου, Γεωργακούδη και Παπαβασιλείου, δυναμώνοντας ακόμα περισσότερο κάτω απ’ το καλάθι. Οι Ζευς “απορρόφησαν” σημαντικούς και αξιόλογους παίκτες από τους διαλυμένους Γερόλυκους όπως οι Κυριαζόπουλος, Θεολόγου, Κουτσογιαννόπουλος, ενώ σημαντική είναι και η μεταγραφή του “μπόμπερ” Γαλάνη από τους Επαλαίμαχους.

Στο τρίτο παιχνίδι της ημέρας θα αναμετρηθούν οι νεοφώτιστοι Πυροσβέστες απέναντι στους Two Brothers. Η εικόνα των νέων Πυροσβεστών αποτελεί ερωτηματικό προς το παρόν, ενώ οι Two Brothers διατήρησαν τον βασικό τους κορμό, έχοντας μάλιστα τη χαρά να δουν τον Κώστα Παγανιά να επιστρέφει μετά από ένα χρόνο απουσίας ξανά στο δυναμικό τους.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στην Αθλητική Ένωση Σαντορίνης και το Λιμεναρχείο αναβάλλεται.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

1η αγωνιστική – Κυριακή 4/11/2018
Αετός 2 – Λύκοι (13:30)
Ζευς – Αετός 1 (17:00)
Πυροσβεστική – Two Brothers (18:45)
Ρεπό: Πήγασος

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη