Πρωτοβουλία ΣΕΤΕ για τη στήριξη ποιοτικών ελληνικών προϊόντων

sete_logo_w150Την αύξηση στην κατανάλωση ροδάκινων ελληνικής παραγωγής σε ξενοδοχεία και εστιατόρια ενθαρρύνει με ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), προκειμένου η ζήτηση να καλύψει τη διαφαινόμενη υπερπαραγωγή του συγκεκριμένου φρούτου. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Με δεδομένο την υπερπαραγωγή ελληνικού επιτραπέζιου ροδάκινου, η οποία θα συνεχιστεί κατά τη διάρκεια των μηνών Ιουλίου – Αυγούστου, αλλά και την υπερπαραγωγή από τις ανταγωνίστριες χώρες που μειώνει δραματικά τις ευκαιρίες εξαγωγής για τους Έλληνες παραγωγούς, βρισκόμαστε μπροστά σε ένα ορατό κίνδυνο να οδηγηθούν μεγάλες ποσότητες προς καταστροφή.

Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε όλοι να ενισχύσουμε την ελληνική αγροτική παραγωγή, αυξάνοντας την κατανάλωση τόσο σε όλους τους χώρους εστίασης των ξενοδοχείων όσο και σε όλα τα εστιατόρια της χώρας. Στόχος του ελληνικού τουρισμού παραμένει η στήριξη, η απορρόφηση και η ανάδειξη των τοπικών ελληνικών προϊόντων, τα οποία δημιουργούν προστιθέμενη αξία στις παρεχόμενες υπηρεσίες μας.”

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη