Σαντορίνη: Πρωτοβουλίες για την ενίσχυση των πυρόπληκτων της χώρας

Τελευταία ενημέρωση 7/8 – ώρα 12:00

Πρωτοβουλία για τη στήριξη των πυρόπληκτων αναλαμβάνουν οι εταιρείες Κωτσόβολος Σαντορίνης (Μ. Ζώρζος ΑΕ) και Φύτρος ΑΕ Υδραυλικά, υπό την αιγίδα του Επαρχείου Θήρας. Πιο συγκεκριμένα, σήμερα Παρασκευή 6/8 και αύριο Σάββατο 7/8 από τις 10:00 έως τις 20:00, έξω από το κατάστημα Κωτσόβολος στη Μεσαριά, συγκεντρώνονται τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση των συμπολιτών μας σε περιοχές που πλήττονται από τις πυρκαγιές.

Επίσης, όπως έκανε γνωστό η Εθελοντική Ομάδα Σαντορίνης, προς ανακούφιση των πυρόπληκτων της χώρας, από τη Δευτέρα 9/8 έως και την Παρασκευή 13/8, ώρα 09:00-13:00 θα συλλέγονται τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και ρουχισμός, στα γραφεία της κάτω από το Επαρχείο Θήρας.

Παράλληλα, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης θα συλλέγει ως την Κυριακή 8/8 και ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Σύλλογος Ακρωτηρίου, στο Williams Houses Akrotiri. Η σχετική λίστα περιέχει: νερά, χυμούς, ισοτονικά ποτά, τρόφιμα μακράς διαρκείας (γάλα εβαπορέ, σκόνη γάλακτος για παιδιά, κονσέρβες παντός τύπου), δημητριακά, παξιμάδια, αλεύρι, ζυμαρικά), ρούχα,παιδικές πάνες, γάλατα, μωρομάντηλα, αντιστηπτικά, γάζες, ζωοτροφές (για γάτες, σκύλους, άλογα) και σεντόνια. Τηλ. επικοινωνίας: 6971559562 και 6988236069.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη