Ψήφισμα της Συντονιστικής Επιτροπής για το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας

Συλλογή υπογραφών μέχρι τις 15/10

Σε συνέχεια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11/9 έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, η Συντονιστική Επιτροπή Πολιτών Θήρας κατέληξε πρόσφατα σε ψήφισμα και μέχρι τις 15/10/22 θα συγκεντρώνει υπογραφές από φορείς και κατοίκους του νησιού, προκειμένου να σταλεί σε κάθε αρμόδιο.

Το κείμενο του ψηφίσματος αναφέρει τα παρακάτω:

Αγαπητοί συνδημότες,
κάτοικοι κι επισκέπτες των νησιών της Επαρχίας Θήρας,

Η ίδρυση του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας πριν από επτά περίπου χρόνια, ύστερα από επίμονο και μακροχρόνιο αγώνα της θηραϊκής κοινωνίας, έδωσε ελπίδα στους κατοίκους και των έξι νησιών της Επαρχίας Θήρας για ποιοτικές, δωρεάν υπηρεσίες Υγείας για όλους!

Όμως, την ελπίδα έχει διαδεχτεί η απογοήτευση και η ανασφάλεια. Σήμερα η κατάσταση του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας είναι απελπιστική, όπως και η κατάσταση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Η Υγεία μας βρίσκεται σε κίνδυνο!

Οι πολίτες και οι φορείς της Επαρχίας Θήρας αγωνιούμε για την Υγεία όλων μας και απαιτούμε την άμεση στελέχωση του ΓΝΘ με ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό και τεχνικό προσωπικό, αποκλειστική χρηματοδότηση από τον Κρατικό προϋπολογισμό και
μονιμοποίηση όλου του απαραίτητου προσωπικού για την πλήρη λειτουργία του ΓΝΘ.

Για να υπογράψει ψηφιακά κανείς το εν λόγω ψήφισμα, μπορεί να στείλει προς τη Συντονιστική Επιτροπή email στο sintonistiki.thiras@gmail.com με το ονοματεπώνυμό του (για ταυτοποίηση του κατοίκου) και την φράση ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΩ. Το ονοματεπώνυμό του θα συμπεριληφθεί στη λίστα με τις ψηφιακές υπογραφές.

Φορείς και σύλλογοι μπορούν επίσης να κατεβάσουν το κείμενο του ψηφίσματος από εδώ, να το υπογράψουν, να το σφραγίσουν και να το στείλουν σκαναρισμένο στο email της Συντονιστικής Επιτροπής sintonistiki.thiras@gmail.com

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη