Πτώση αυτοκινήτου σε βραχώδη περιοχή στο Ημεροβίγλι

Σε εξέλιξη βρίσκονται από χθες το βράδυ έρευνες στη θαλάσσια περιοχή της Καλντέρας, στην περιοχή του Ημεροβιγλίου, μετά από πτώση ΙΧ αυτοκινήτου σε βράχια. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν μέσα στο αυτοκίνητο βρίσκονταν επιβάτες.

Αυτή την ώρα γίνονται προσπάθειες ανάσυρσης του οχήματος, ενώ υπάρχουν ενδείξεις ότι το περιστατικό σχετίζεται με την πρόσφατη εξαφάνιση νεαρού άνδρα από την Οία.

Στις έρευνες συμμετέχουν ένα πλωτό σκάφος του Λιμενικού, ιδιωτικό σκάφος, κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ιδιώτης δύτης.

Νεότερη ενημέρωση 20/2 – ώρα 09:00
Σύμφωνα με ενημέρωση από την Πυροσβεστική, οι πυροσβεστικές δυνάμεις ανέσυραν ένα νεκρό άτομο από το δύσβατο σημείο στο Ημεροβίγλι.

Νεότερη ενημέρωση 20/2 – ώρα 15:00
Περισσότερες λεπτομέρειες για την επιχείρηση στα γρεμνά του Ημεροβιλίου δίνονται από τα δελτία τύπου του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Θήρας και του Λιμενικού. Σύμφωνα με αυτά, το απόγευμα της Τρίτης 19/2, περί τις 17:50, εντοπίστηκε με τη βοήθεια drone σορός άνδρα, σε βραχώδες σημείο της Καλντέρας στην περιοχή των ερευνών. H σορός μεταφέρθηκε από διασώστες του Π.Κ Θήρας και του Εθελοντικού Διασωστικού Σώματος Θήρας σε περιπολικό σκάφος του Λιμενικού και με αυτό στο λιμάνι του Αθηνιού, όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη