Ραντεβού για S.U.P. στην καλντέρα της Σαντορίνης

Μια γιορτή της ναυτοσύνης

Ραντεβού στη Σαντορίνη έχουν δώσει στις 11-13 Οκτωβρίου ερασιτέχνες και επαγγελματίες αθλητές της όρθιας σανιδοκωπηλασίας (Stand Up Paddleboard – S.U.P.), προκειμένου να ασκήσουν το άθλημα στα νερά της καλντέρας, σε μια από τις καλύτερες διαδρομές στον κόσμο.

Πρόκειται για τη δράση “Santorini S.U.P-Aegean Classics” που πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από την ομάδα Santorini S.U.P. & Surf, σε συνεργασία με την Πρωτοβουλία Νεολαίας Οίας (Π.ΝΕ.Ο). Φέτος έχουν κλείσει ήδη τη συμμετοχή τους περισσότεροι από 50 αθλητές από Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Εκτός του αθλητικού μέρους του τριημέρου, στόχος των διοργανωτών είναι να φέρει τους συμμετέχοντες/αθλητές σε επαφή με την ιστορία και τις παραδόσεις της Σαντορίνης. Η κωπηλατική συγκέντρωση -που δε θα έχει καθαρά ανταγωνιστικό ύφος- θα γίνει το πρωί του Σαββάτου 12 Οκτωβρίου, στις 11:00, με αφετηρία το Αμμούδι. Η θηραϊκή εμπειρία των συμμετεχόντων θα εμπλουτιστεί κατά τη διάρκεια της παραμονής τους με επίσκεψη στο Ναυτικό Μουσείο στην Οία, με παραδοσιακό γλέντι στον Αγ. Κωνσταντίνο στους Μπαξέδες και με άλλες ενδιαφέρουσες δράσεις.

Για τους διοργανωτές, η συνάντηση για σανιδοκωπηλασία και όλες οι παράλληλες δράσεις του τριημέρου αποτελούν μια γιορτή της ναυτοσύνης και της παράδοσης, καθώς και μια καλή αφορμή για να γνωρίσει ο κόσμος ένα από τα πιο αναπτυσσόμενα παγκοσμίως αθλήματα αυτή τη στιγμή.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές εδώ.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη