Ρεσιτάλ κιθάρας με τον Miloš Vuković στη Σαντορίνη

Το Εθνικό Ωδείο Θήρας, σε συνδιοργάνωση με την Εστία Πύργου, παρουσιάζει στη Σαντορίνη τον νικητή του Διαγωνισμού Νέων Κιθαριστών του 13ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κιθάρας Βέροιας, Miloš Vuković, σε ένα μοναδικό ρεσιτάλ που θα δοθεί την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου, ώρα 19:00, στην Εστία του Πύργου.

Συνεχίζοντας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τη συνεργασία του με ένα από τα σημαντικότερα Φεστιβάλ Κιθάρας, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς, το Εθνικό Ωδείο Θήρας αθλοθετεί το ρεσιτάλ κιθάρας του γεννημένου το 1996 στην Smederevska Palanka της Σερβίας, Miloš Vuković. Ο νεαρός κιθαριστής αποφοίτησε από την Ακαδημία Τεχνών της Niš. και παρακολούθησε σεμινάρια με διακεκριμένους κιθαρίστες όπως οι: Nikita Koshkin, Joaquin Clerch, Eduardo Fernandez, Anabel Montesinos, Alexandar Swete, Judicael Perroy, Jeremy Jouve, Renato Samuelli, Kuyhee Park, Vojislav Ivanović, Alexis Muzurakis, Goran Krivokapić, Anabel Montesinos, Alexandar Swete, Atanas Ourkouzounov, Milkica Ponjavić, Sabrina Vlaškalić, κ.α.

Το ρεπερτόριό του περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό έργων που εκτείνονται από την Αναγέννηση έως τον 20ο αιώνα (έργα των D’Angelo, Ginastera, Brouwer, Maw). Είναι κάτοχος περισσότερων από 50 Βραβείων σε Εθνικούς και Διεθνείς Διαγωνισμούς, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν το 1ο Βραβείο στο II Pannonia Guitar Festival στο Pančevo το 2019, το 1ο Βραβείο στο Guitar United Festival στο Sarajevo το 2018, και βεβαίως το 1ο Βραβείο στο XIII Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας Βέροιας, το 2018.

Στο ρεσιτάλ του στη Σαντορίνη θα παρουσιάσει έργα των J. Rodrigo, L. Legnani, F. Sor, M. de Falla, M. Llobet και J. Turina.

Τετάρτη 13/11 | Ώρα 19:00 | Εστία Πύργου | Είσοδος ελεύθερη

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη