Την Παρασκευή 4 Αυγούστου στη σκηνή του Εργοστασίου Τεχνών Σαντορίνης ανεβαίνει ο Νίκος Πορτοκάλογλου, μαζί με τους Ευγενείς Αλήτες, για να παρουσιάσουν το φετινό πρόγραμμα με όνομα Restart.

Όπως λέει και ο ίδιος:

“Αυτόν τον παράξενο χειμώνα, αισθάνθηκα την ανάγκη να αλλάξω όχι μόνο σελίδα αλλά και βιβλίο. Με νέα τραγούδια, νέους συνεργάτες, νέο ήχο. Η δίψα παραδόξως αντί να σβήνει, μεγαλώνει.

Οι “Ευγενείς Αλήτες” είναι η νέα μου μπάντα, κατά βάθος όλοι είμαστε περιπλανώμενοι, αλήτες. Στο δρόμο κάποιοι σκληραίνουν από τις κακουχίες και γίνονται κυνικοί. Κάποιοι άλλοι, όμως, παραμένουν πεισματικά ευαίσθητοι και ονειροπόλοι σαν παιδιά. Αυτούς ψάχνω πάντα, αυτοί θέλω να είναι οι συνοδοιπόροι μου. Ανακάλυψα ξανά νέους ταλαντούχους μουσικούς και είμαι ευτυχής. Οι πρόβες είναι παιδική χαρά: απολαμβάνω κάθε νέα ιδέα, κάθε νέο ήχο και ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας τις ευγενείς αλητείες μας”.

Συντελεστές:
Φωνή, κρουστά, γιουκαλίλι, μεταλόφωνο: Αγάπη Διαγγελάκη
Τύμπανα, φωνητικά: Δημήτρης Καλονάρος
Πλήκτρα, ακορντεόν, φωνητικά: Γιώργος Κουρέλης
Φωνή, βιολί, τρομπέτα, κλαρίνο, γκάιντα: Ηλίας Λαμπρόπουλος
Φωνή, μπάσο, μαντολίνο, κιθάρα: Βύρων Τσουράπης

Ώρα έναρξης: 21:30 | Είσοδος: 15 ευρώ και 12 ευρώ (μειωμένο)
Μειωμένο εισιτήριο ισχύει σε περίπτωση προπώλησης (μέχρι την προηγούμενη ημέρα της παράστασης), καθώς και για φοιτητές, πολύτεκνους, ανέργους, άνω των 65 ετών, ΑΜΕΑ, παιδιά 7-12 ετών (κάτω από 7 ετών δωρεάν), ξεναγούς/εκπαιδευτικούς (συνοδευόμενους από γκρουπ τουλάχιστον 5 ατόμων).

Σημεία Προπώλησης:
Εμπορικό Κέντρο Φάμπρικα στα Φηρά: Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-14:00
Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας στη Βλυχάδα: καθημερινά 10:00-20:00

Print Friendly, PDF & Email