“Rooftop stories” από τον Πέτρο Κλαμπάνη το Σάββατο στη σκηνή του SAF

Με σχεδόν ολόγιομο το φεγγάρι του Ιουλίου, μια μέρα μετά την πανσέληνο, ο Πέτρος Κλαμπάνης με τις “Rooftop stories” του ανοίγει την αυλαία για τις φετινές εκδηλώσεις του Santorini Arts Factory, στη Βλυχάδα.

Δεν υπάρχει ταξιδιώτης που να επιστρέφει από τον προορισμό του χωρίς souvenir. Οι περισσότεροι βγάζουν φωτογραφίες, οι πιο ρομαντικοί αγοράζουν καρτ ποστάλ και οι αφηρημένοι ξεχνούν στην τσέπη τους ένα εισιτήριο τρένου. Όλοι όμως έχουμε την ανάγκη να κρατήσουμε ένα ενθύμιο. Κάτι που μας θυμίζει πως περάσαμε κάποτε από έναν τόπο και αφήσαμε τα ίχνη μας με έναν δικό μας τρόπο. Αυτή η ίδια εσωτερική ανάγκη ώθησε τον Πέτρο Κλαμπάνη στη δημιουργία του νέου video project με τίτλο “Rooftop stories”. Μόνο που εδώ, οι αναμνήσεις δημιουργούνται ανάλογα με τη μελωδία που ψιθυρίζει κάθε πόλη, και που για να την αφουγκραστεί κανείς πρέπει να ανέβει κάπου ψηλά, εκεί όπου ο θόρυβος θυμίζει καμιά φορά τραγούδι.

Ο Πέτρος Κλαμπάνης ανέβηκε στις ταράτσες των πόλεων που παρουσιάζουν για τον ίδιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον (Αθήνα, Αβάνα, Λονδίνο, Ναγκασάκι, Βαρκελώνη) και κατέγραψε τις δικές του “Rooftop Stories”, τις οποίες θα παρουσιάσει ζωντανά σε μια solo συναυλία στη σκηνή του SAF, αργά το βράδυ του Σαββάτου 28 Ιουλίου. Κοντραμπάσο, λούπες, κρουστά και φωνή θα συνθέσουν ένα ηχητικό ταξίδι σε πόλεις και αγαπημένα τραγούδια που θα μας ξανασυστηθούν μέσα από τη ματιά του Πέτρου Κλαμπάνη.

Ώρα έναρξης: 23:30 | Είσοδος: 15 ευρώ και 12 ευρώ (μειωμένο)
Μειωμένο εισιτήριο ισχύει σε περίπτωση προπώλησης (μέχρι την προηγούμενη ημέρα της παράστασης), καθώς και για φοιτητές, πολύτεκνους, ανέργους, άνω των 65 ετών, ΑΜΕΑ, παιδιά 7-12 ετών (κάτω από 7 ετών δωρεάν), ξεναγούς/εκπαιδευτικούς (συνοδευόμενους από γκρουπ τουλάχιστον 5 ατόμων).

Σημεία Προπώλησης:
Εμπορικό Κέντρο Φάμπρικα στα Φηρά: Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-14:00
Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας στη Βλυχάδα: Τρίτη-Κυριακή 10:00-18:00


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!
Επισκεφθείτε τη σελίδα του Atlantea στο Facebook για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και να κερδίσετε δύο διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία του Σαββάτου 28/7 με τον Πέτρο Κλαμπάνη. Κλικ εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη