16.2 C
Santorini
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Σαντορίνη: Νέος Πρόεδρος στο τελεφερίκ

Share

Φωτογραφία: Κωνσταντίνα Σιδηροπούλου

Τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Ακρωτηρίου κ. Γουρία (Γουλιέλμο) Μπάικα εξέλεξαν, μετά από ψηφοφορία, ως Πρόεδρο του Ιδρύματος Λούλας και Ευαγγέλου Νομικού (τελεφερίκ), οι Πρόεδροι των 14 Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Θήρας.

Πέραν του κ. Μπάικα υποψηφιότητα έθεσαν ο κ. Δημήτρης Καφιέρης, Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Θήρας (Φηρά) και ο κ. Πέτρος Καραμολέγκος, Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Θηρασίας.

Ενημέρωση 21/9/2019, 14.00
Ευχαριστήριο μήνυμα του νεοεκλεγέντος Προέδρου του Ιδρύματος Λούλας και Ευαγγέλου Νομικού (τελεφερίκ)

Γουλιέλμος Μπαϊκας

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, τους συναδέλφους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων που με εμπιστεύτηκαν για τη θέση του Προέδρου, του πιο σημαντικού Ιδρύματος του νησιού μας.

Θέλω να διαβεβαιώσω όλους, πως με γνώμονα μόνο το συμφέρον του τόπου μας, αλλά και του Ιδρύματος Λούλας και Ευαγγέλου Νομικού, θα αγωνιστώ για να πάει ο τόπος μας μπροστά και να επιλυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Γνωρίζω πόσο σημαντική είναι η θέση αυτή και το βάρος είναι μεγάλο στους ώμους μου.
Αισθάνομαι βαριά την ευθύνη, αλλά ξέρω πως όλοι οι συνάδελφοι Πρόεδροι, ανεξάρτητα από το τι ψήφισαν και ποιον στήριξαν στις εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ στο Ίδρυμα, θα σταθούν δίπλα και σε μένα αλλά και στο ύψος των περιστάσεων, για να πετύχουμε τον σκοπό μας.

Θέλω επίσης να διαβεβαιώσω τον νέο μας Δήμαρχο και τη νέα Δημοτική αρχή πως σκοπός μας θα είναι η αγαστή συνεργασία μαζί τους γιατί οι στόχοι μας είναι κοινοί.

Αισθάνομαι πως οι μεγάλοι δωρητές Λούλα και Ευάγγελος Νομικός περιμένουν από μας να ικανοποιήσουμε την επιθυμία τους, που είναι η πρόοδος και η ευημερία των κατοίκων των νησιών μας.

Καλώ όλους σε συστράτευση, δεν πρέπει να μας χωρίζει τίποτα από σήμερα. Πρέπει να μας ενώνει μόνο η αγάπη για τα χωριά μας και για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά μας.

Σας ευχαριστώ

Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Λούλας και Ευαγγέλου Νομικού
και Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ακρωτηρίου Θήρας
Γουλιέλμος Μπαϊκας


[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Σαντορίνη 1670 μ.Χ.
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη