Σαντορίνη: Ανασκόπηση αθλητικού Σαββατοκύριακου 28-29/10

Με θετικό πρόσημο ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων της Σαντορίνης το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, καθώς οι περισσότερες πέτυχαν νικηφόρα αποτελέσματα.

Στο ποδόσφαιρο, για την 3η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Α’ κατηγορίας του πρωταθλήματος Κυκλάδων, η Θύελλα Καμαρίου έκανε το 3 στα 3 αφού κέρδισε στο Καμάρι την ομάδα του Φιλωτίου με το εντυπωσιακό σκορ 5-0. Η Θύελλα παραμένει μόνη πρώτη στον όμιλό της. Νικηφόρα συνέχισε και η Λάβα Εμπορείου, καθώς επικράτησε με 6-1 του ΠΑΣ Νάξου, νίκη η οποία επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Ντεκίδη στο γόνατο. Ο Καρτεράδος που αγωνιζόταν εκτός έδρας με τον Πανναξιακό, αν και προηγήθηκε στο 17ο λεπτό, τελικά ηττήθηκε με 6-2.

Στο βόλεϊ, ο ΑΟ Θήρας πέτυχε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Volleyleague γυναικών, αφού επικράτησε εκτός έδρας του Αίαντα Ευόσμου με 1-3 σετ, για την 2η αγωνιστική.

Στο μπάσκετ, οι έφηβοι της ΑΕΣ -στο πρώτο τους φετινό παιχνίδι για το πρωτάθλημα Κυκλάδων- ηττήθηκαν εκτός έδρας από τον Πανναξιακό με σκορ 84-57.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη