“Σαντορίνη-Αντιθέσεις” από τη 14η ομαδική εικαστική έκθεση στην Οία

“Σαντορίνη-Αντιθέσεις” είναι το θέμα της φετινής ομαδικής εικαστικής έκθεσης που θα παρουσιάσουν στο Πανηγυρόσπιτο του Αγίου Γεωργίου Οίας 18 εικαστικοί καλλιτέχνες που δραστηριοποιούνται στη Σαντορίνη.

Με μεγάλη αγάπη για την τέχνη και το νησί κάθε χρόνο οι καλλιτέχνες επιλέγουν ως θέμα της έκθεσης κάτι που να αναδεικνύει την ομορφιά, την ιδιαιτερότητα, τα θετικά αλλά και τα αρνητικά του τόπου, καθώς και την πλούσια ιστορία του μέσα από εικαστική προσέγγιση και καλλιτεχνική ματιά. Στόχος είναι η προώθηση της πολιτιστικής και πνευματικής ζωής του νησιού μέσα από το πέρασμα του χρόνου.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν το Σάββατο 26 Οκτωβρίου στις 20:00. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου και θα είναι επισκέψιμη καθημερινά 17:00-20:00.

Συμμετέχουν οι εικαστικοί: Αληθινή, Χριστόφορος Ασιμής, Χριστίνα Βλαχάκη, Νέλλη Γαβρόγλου, Μιχάλης Καραμολέγκος, Απόλλων Κολιούσης, Δημήτρης Κολιούσης, Βασίλης Κύρκος, Γρηγορία Κυρκούδη, Παντελής Λεούσης, Έμιλυ Μανδηλαρά, Κυβέλη Μουσούρη, Ιφιγένεια Παπαδάτου, Μαριλία Πρέκα, Βιολέττα Σαλπέα, A. Dagas, Lee Yeoran, Sabrina Venturi.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση

Σαντορίνη