Την έκθεση ζωγραφικής του Χριστόφορου Ασιμή με τίτλο “Σαντορίνη-Εικαστική αναζήτηση” θα φιλοξενεί το Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο από τις 18 Ιουλίου μέχρι τις 30 Αυγούστου.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Πέμπτη 18 Ιουλίου, ώρα 20:00

Με τη νέα του έκθεση, ο Χριστόφορος Ασιμής επιχειρεί μια νέα εικαστική προσέγγιση στο φως και την ερμηνεία του τόσο στο χρώμα όσο και στο σχήμα. Πάντα αφοσιωμένος στο τοπίο της Σαντορίνης και εμπνεόμενος από τον τόπο που γεννήθηκε, προσπαθεί να αποτυπώσει με μια διαφορετική γραφή και αντίληψη της φόρμας το “φαινόμενο” Σαντορίνη.

Την προσπάθεια του ζωγράφου ενισχύει η συμμετοχή και ερμηνεία έργων για πιάνο του μουσικού και ψυχιάτρου Κωστή Κανακάκη τόσο στα εγκαίνια (18/7) όσο και στη λήξη (30/8) συνδυάζοντας τη μουσική δημιουργία “Πίνακες από μία έκθεση” ενός από τους κορυφαίους συνθέτες, του Μodest Mussorgsky, με τη ζωγραφική του Χριστόφορου Ασιμή “Σαντορίνη-εικαστική αναζήτηση”.

Η έκθεση θα είναι επισκέψιμη στο Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο, στα Φηρά, μέχρι τις 30 Αυγούστου, από Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 10:30-14:30.

Διαφήμιση
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here