Santorini Experience 2019: Οι εγγραφές άνοιξαν!

Αγώνας τρεξίματος στο Santorini Experience – Φωτογραφία: Η. Λέφας

Το ραντεβού έχει κλείσει εδώ και καιρό. Στις 4-6 Οκτωβρίου 2019 η αδρεναλίνη θα χτυπήσει και πάλι κόκκινο στη Σαντορίνη, όπου θα συγκεντρωθούν για 5η συνεχή χρονιά επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές του τρεξίματος και της κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης, για να πάρουν μέρος στην κορυφαία διοργάνωση αθλητικού τουρισμού “Santorini Experience”.

Με σκοπό να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την υψηλή ζήτηση και την ανάγκη για έγκαιρο προγραμματισμό, το “Santorini Experience” ανοίγει τις εγγραφές του 10 μήνες πριν την διεξαγωγή του. Όσοι μάλιστα ολοκληρώσουν την εγγραφή τους μέχρι τις 31/3, θα εκμεταλλευτούν early bird τιμές με έκπτωση 50%. Για εγγραφές από 1/4 μέχρι 30/6, η έκπτωση θα διαμορφωθεί στο 25% ανά δραστηριότητα, ενώ από 1/7 και μέχρι την έναρξη της διοργάνωσης θα ισχύουν οι αρχικές τιμές.

Το “Santorini Experience” θα προσφέρει για κάθε συμμετέχοντα το ειδικό τεχνικό μπλουζάκι της διοργάνωσης και παράλληλα θα παρέχει πολλά δώρα και εκπλήξεις από τους χορηγούς. Πιο συγκεκριμένα, τα πακέτα για τους συμμετέχοντες στο τρέξιμο περιλαμβάνουν: τσάντα, μπλούζα, μετάλλιο, νούμερο συμμετοχής και chip χρονομέτρησης, ενώ για την κολύμβηση περιλαμβάνουν: τσάντα, μπλούζα, σκουφάκι κολύμβησης, μετάλλιο, νούμερο συμμετοχής τατουάζ και chip χρονομέτρησης.

Αγώνας κολύμβησης στο Santorini Experience – Φωτογραφία: Η. Λέφας

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής δράσης

Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019, οι δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα στις τρεις καθιερωμένες διαδρομές τρεξίματος, πάνω στην Καλντέρα. Συγκεκριμένα, η διαδρομή 5 χλμ. “Αριστείδης Αλαφούζος” αφορά στο τρέξιμο και δυναμικό περπάτημα, αυτή των 10 χλμ. τους πιο έμπειρους στις αποστάσεις και η απόσταση των 15 χλμ. αυτούς που αγαπούν την δύναμη, την αντοχή, και την αδρεναλίνη. Όλες οι διαδρομές έχουν ως αφετηρία το εργοστάσιο αφαλάτωσης στην Οία, με σημεία χωμάτινης διαδρομής και τερματισμό πάλι στην Οία.

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019, θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης 1,5 μιλίου (2,4 χλμ.) από το ηφαίστειο έως το παλιό λιμάνι των Φηρών. Η διοργάνωση θα φροντίσει τους ερασιτέχνες αθλητές με την προσθήκη του σωσιβίου ασφαλείας, υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας, το οποίο δίνει ένα ακόμα κίνητρο στον συμμετέχοντα να επιλέξει το “Santorini Experience”. Η κολυμβητική διαδρομή θα διεξαχθεί, όπως και κάθε χρόνο, με απόλυτη ασφάλεια στα μαγευτικά νερά της Σαντορίνης (μέση θερμοκρασία νερού στους 20-22 βαθμούς Κελσίου). Στην ασφάλεια του αγώνα θα συμβάλλουν για ακόμα μία χρονιά οι εξειδικευμένοι ναυαγοσώστες και τα ναυαγοσωστικά σκάφη. Για τους κολυμβητές θα διαμορφωθούν διαφορετικές κατηγορίες ανάλογα με τον τελικό αριθμό των συμμετεχόντων κολυμβητών, ενώ θα υπάρχει και ξεχωριστή κατηγοριοποίηση για όσους φορούν ολόσωμη φόρμα κολύμβησης (wetsuit κατηγορία).

Το “Santorini Experience” αποτελεί συνδιοργάνωση του Δήμου Θήρας, τoυ Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης (Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.) και της Active Media Group.

Περισσότερες πληροφορίες στο: www.santorini-experience.com

Official Hashtag: #SantoriniExperience

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη