Με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ανακοίνωσε σήμερα (17/6/2019) την υποψηφιότητά του, στις Κυκλάδες, με τη Νέα Δημοκρατία ο κ. Μάρκος Καφούρος, επι σειρά ετών Αντιδήμαρχος στον Δήμο Θήρας και Πρόεδρος της Ένωσης Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Καφούρος αναφέρει τα εξής:

“Φίλες και φίλοι,

Στις προσεχείς εκλογές της 7ης Ιουλίου, αποφάσισα να κατέβω ως υποψήφιος βουλευτής του νομού Κυκλάδων, αποδεχόμενος αφενός την τιμητική πρόταση των συμπολιτών μου στη Σαντορίνη, αφετέρου την εμπιστοσύνη του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη προς το πρόσωπό μου.

Μετά από μια μακρά πορεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ως Αντιδήμαρχος Θήρας, αλλά και ως ενεργό μέλος του αγροτικού Συνεταιριστικού κινήματος, δηλώνω ότι με όλες μου τις δυνάμεις, με συνέπεια, ευθύνη και ήθος θα στηρίξω την προσπάθεια της μεγάλης παράταξης της Νέας Δημοκρατίας για την αναγέννηση της πατρίδας μας.

Καλώ όλες τις Κυκλαδίτισσες, όλους τους Κυκλαδίτες, ενωμένοι να συστρατευτούμε ώστε να βγάλουμε τη χώρα μας από τη δίνη της κρίσης και να την οδηγήσουμε στον δρόμο της ανάπτυξης, να τονώσουμε τη Δημοκρατία μας, να βελτιώσουμε την υγεία, την παιδεία και την ασφάλεια των συμπολιτών μας, να ενδυναμώσουμε τη μεσαία τάξη της χώρας μας, να αντιμετωπίσουμε την απειλή του δημογραφικού προβλήματος και να νοικοκυρέψουμε τα νησιά μας.

Φίλες και φίλοι στις 7 Ιουλίου ζητώ τη βοήθεια και τη στήριξή σας, όλοι μαζί να φέρουμε την πολιτική αλλαγή στα νησιά μας.”

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here