20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δήμος Θήρας: Σε αναζήτηση συμβούλου για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

Share

Ο Δήμος Θήρας προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής, για την παροχή υπηρεσιών συμβούλου για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (ΣΦΗΟ) του Δήμου Θήρας, συνολικής προϋπολογιζόμενης δαπάνης 39.027,45 Ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%, με CPV 79415200-8.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να υποβάλλουν τον φάκελο προσφοράς τους σύμφωνα με τα οριζόμενα στην διακήρυξη το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 16/9/2021, ώρα 10:00, ιδιοχείρως ή αποστέλλοντας τον ταχυδρομικά μέσω Courier στο κεντρικό Πρωτόκολλο του Δήμου Θήρας, 84700 Φηρά Ν. Θήρας ή απ’ ευθείας στην Επιτροπή του Διαγωνισμού την ημέρα διενέργειας του διαγωνισμού. Προσφορές που θα κατατεθούν μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα λογίζονται ως εκπρόθεσμες, απορρίπτονται ως απαράδεκτες και επιστρέφονται.

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στα γραφεία των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Θήρας από τριμελή Επιτροπή Διενέργειας Διαγωνισμού.

Το πλήρες κείμενο της διακήρυξης είναι διαθέσιμο εδώ.

Πληροφορίες στο τηλ. 2286360168 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea
Διαφήμιση

Σαντορίνη