Σε διαβούλευση το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο της Σαντορίνης ως τις 15/12

Σε συνέχεια της ενημερωτικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στις 5/10 στο Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο, με αφορμή την έναρξη της εκπόνησης του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου Σαντορίνης, ο Δήμος Θήρας προχωρά στη δημιουργία της ηλεκτρονικής διεύθυνσης e.p.s@thira.gov.gr, προκειμένου να υπάρξει ουσιαστική δημόσια διαβούλευση επ’ αυτού του κρίσιμου, για το αναπτυξιακό μέλλον της Σαντορίνης, θέματος.

Το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο αναμένεται να καθορίσει το πρότυπο χωρικής οργάνωσης του νησιού, τις χρήσεις γης, τις πολεοδομικές παρεμβάσεις, την χωροθέτηση των βασικών έργων υποδομής, τα δίκτυα και πρωτίστως τον χαρακτήρα της ανάπτυξης της Σαντορίνης, με όρους αειφορίας και βιωσιμότητας.

Στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση μπορούν να καταθέσουν τις θέσεις τους και τις απόψεις τους επί του Ε.Π.Σ της Σαντορίνης, εκπρόσωποι συλλογικών φορέων αλλά και απλοί πολίτες. H ηλεκτρονική διαβούλευση θα ολοκληρωθεί στις 15 Δεκεμβρίου 2022.

Ανάλογη πρακτική, με διαβούλευση μέσω email, εφαρμόζεται και στον Δήμο Μυκόνου από την επόμενη ημέρα της αντίστοιχης εκδήλωσης για την έναρξη του ΕΠΣ Μυκόνου.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη