Σαντορίνη: Σε εξέλιξη έργα βελτίωσης του επαρχιακού οδικού δικτύου

Ξεκίνησε και έχει σχεδόν ολοκληρωθεί στο μεγαλύτερο τμήμα της, η διαγράμμιση του επαρχιακού οδικού δικτύου της Σαντορίνης. Επίσης, έχει ήδη ξεκινήσει η τοποθέτηση νέων ρυθμιστικών πινακίδων οδικής κυκλοφορίας και από σήμερα γίνεται η τοποθέτηση και των νέων πληροφοριακών πινακίδων. Για τις επόμενες ημέρες είναι προγραμματισμένη και η τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας.

Οι συγκεκριμένες παρεμβάσεις σχεδιάστηκαν, χρηματοδοτούνται και υλοποιούνται από την Τεχνική Υπηρεσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και αποσκοπούν στη βελτίωση των συνθηκών ασφαλείας στο οδικό δίκτυο του νησιού.

“Τα έργα της αντικατάστασης των παλιών και φθαρμένων πινακίδων, η τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας καθώς και η πλήρης διαγράμμιση του επαρχιακού οδικού δικτύου είναι έργα για τα οποία είχαμε δεσμευτεί και αισθάνομαι ικανοποίηση, διότι παρά τις μεγάλες υπηρεσιακές δυσκολίες που έχουν προκληθεί με τα lockdown, την τηλεργασία των υπαλλήλων κλπ., υλοποιούνται”, δηλώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης από τη Σαντορίνη όπου βρίσκεται σήμερα και συμπληρώνει: “Είμαι βέβαιος ότι μετά και την ολοκλήρωση του έργου της ασφαλτόστρωσης του συνόλου σχεδόν του επαρχιακού οδικού δικτύου, το οποίο έχει ήδη δημοπρατηθεί (συνολικού προϋπολογισμού 3.000.000,00 ευρώ), το όραμα για ένα σύγχρονο και ασφαλές οδικό δίκτυο στη Σαντορίνη θα γίνει πραγματικότητα”.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη