Σαντορίνη: Σε εξέλιξη ο διαγωνισμός για την αποκομιδή απορριμμάτων – Μια εταιρεία προκρίνεται

Στο στάδιο της αξιολόγησης και βαθμολόγησης της τεχνικής προσφοράς βρίσκεται ο διαγωνισμός για την αποκομιδή των απορριμμάτων και τον καθαρισμό των κοινόχρηστων χώρων της Σαντορίνης και της Θηρασίας.

Σύμφωνα με το πρακτικό της αρμόδιας Επιτροπής και τη σχετική επικύρωσή του από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Θήρας, για το στάδιο αυτό έχει προκριθεί μόνο η εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΕΒΕ – Helesi.

Οι άλλες δύο εταιρείες που συμμετείχαν στο διαγωνισμό αποκλείσθηκαν καθώς η μεν μια δεν κατέθεσε φάκελο δικαιολογητικών ή δε άλλη είχε ελλιπή δικαιολογητικά και μια σειρά άλλες ασυμβατότητες με τους όρους του διαγωνισμού.

Αναλυτικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο σχετικό πρακτικό της ΟΙκονομικής Επιτροπής του Δήμου Θήρας που έιναι διαθέσιμο εδώ ΩΤΘΠΩΡΝ-ΛΝ0

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΕΒΕ – Helesi είχε αναλάβει, επίσης μετά από διαγωνισμό, το έργο της αποκομιδής των απορριμμάτων του Δήμου Θήρας, πλήν Οίας και Θηρασίας, και την προηγούμενη τριετία.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη