Σε λειτουργία το TUI Sensimar Meltemi Blu στην Περίσσα της Σαντορίνης

Στις 3 Ιουνίου 2019 ξεκίνησε τη λειτουργία του το εντυπωσιακό, παραθαλάσσιο ξενοδοχείο TUI Sensimar Meltemi Blu, στην Περίσσα της Σαντορίνης. Το ξενοδοχείο έχει ενταχθεί στη νεοσύστατη ομάδα θεματικών ξενοδοχείων της TUI που απευθύνονται μόνο σε ενήλικες και έχουν τον διακριτικό τίτλο TUI Sensimar.

Τα TUI Sensimar ξενοδοχεία “μόνο για ενήλικες” είναι καταλύματα 4-5 αστέρων σε παραλιακές τοποθεσίες, ιδανικά για ζευγάρια που ταξιδεύουν χωρίς παιδιά και εκτιμούν την ησυχία και τη χαλάρωση.

Σε αυτό το πλαίσιο, ανάμεσα στις παροχές και τις ανέσεις που προσφέρει το TUI Sensimar Meltemi Blu στα ζευγάρια που θα το προτιμήσουν είναι τρεις πισίνες, χώροι άθλησης, σπα, μπαρ, εστιατόριο και καθημερινά εναλλασσόμενα προγράμματα διασκέδασης.

Το αλά-καρτ εστιατόριο του ξενοδοχείου, του οποίου τη γευστική επιμέλεια έχει ο γνωστός σεφ Γκίκας Ξενάκης, λειτουργεί κάθε βράδυ και δέχεται κρατήσεις και από εξωτερικούς πελάτες.

Να σημειώσουμε ότι λόγω των εξαιρετικά δυσμενών καιρικών συνθηκών, στη διάρκεια του χειμώνα, οι εργασίες κατασκευής του ξενοδοχείου δεν ολοκληρώθηκαν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα με αποτέλεσμα η μονάδα να ανοίξει με ένα μήνα καθυστέρηση. Οι πελάτες που είχαν κάνει κρατήσεις, για την περίοδο που το ξενοδοχείο δεν λειτούργησε, ειδοποιήθηκαν έγκαιρα και τους προσφέρθηκαν εναλλακτικές λύσεις ή επιστροφή χρημάτων.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη