20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σε νέα ώρα η ενημερωτική εκδήλωση του ΙΜΠΗΣ για το ηφαίστειο

Θα προηγηθεί η Γενική Συνέλευση των μελών του ΙΜΠΗΣ και θα ακολουθήσουν εκλογές

Share

Για τις 11:15 το πρωί του Σαββάτου 20/11 μετατέθηκε η ετήσια, ανοιχτή για το κοινό, ενημερωτική εκδήλωση του ΙΜΠΗΣ με θέμα “Η έκρηξη στο ηφαίστειο La Palma και η σημασία της για τη Σαντορίνη” και ομιλητές τους Σταύρο Μελετλίδη και Γιώργο Βουγιουκαλάκη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υβριδικά στο Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο, στα Φηρά. Το φυσικό “παρών” μπορούν να δώσουν όσοι έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, ενώ παράλληλα θα υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης εξ αποστάσεως από εδώ.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την ενημερωτική ημερίδα εδώ.

Γενική Συνέλευση πριν και εκλογές μετά την ενημερωτική ημερίδα
Νωρίτερα, στο διάστημα 10:00-11:15 θα πραγματοποιηθεί επίσης στο Μπελλώνειο η Γενική Συνέλευση του ΙΜΠΗΣ, με φυσική παρουσία (μόνο για όσους έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης). Όσοι δεν θα συμμετάσχουν με φυσική παρουσία, μπορούν να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση εξ αποστάσεως, από εδώ.

Αμέσως μετά την ενημερωτική εκδήλωση, μεταξύ 12:30-14:00, θα γίνουν στον ίδιο χώρο, οι εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής του ΙΜΠΗΣ,  με φυσική παρουσία (μόνο για όσους έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης).

Όσοι δεν συμμετάσχουν στις εκλογές με φυσική παρουσία, μπορούν να ψηφίσουν από απόσταση μέσω της Ψηφιακής Κάλπης ΖΕΥΣ στο χρονικό διάστημα 15:00-19:00. Τα μέλη αυτά θα λάβουν λίγο πριν την έναρξη της ψηφοφορίας προσωπικό email με τον σύνδεσμο μέσω του οποίου πρέπει να ψηφίσουν.

Στην εκλογική διαδικασία μπορούν να λάβουν μέρος μόνο μέλη που είναι ταμειακά ενήμερα. Τα μέλη θα πρέπει να καταθέσουν το ποσό των 30€ (συνδρομές τριών τελευταίων ετών):

α) είτε με φυσική παρουσία, στο Μπελλώνειο, πριν την ψηφοφορία για το ΔΣ και την Εξελεγκτική Επιτροπή
β) είτε μέχρι και σήμερα (Παρασκευή 19/11) στο λογαριασμό του ΙΜΠΗΣ στην τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ με αριθμό: GR28 0172 7060 0057 0601 0254 238

Όσοι πληρώσουν μέσω Τραπέζης θα πρέπει να συμπεριλάβουν στα σχόλια της κατάθεσης οπωσδήποτε το ονοματεπώνυμό τους.

Λεπτομέρειες για τη Γενική Συνέλευση και την εκλογική διαδικασία υπάρχουν εδώ.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη