Επιμελητήριο Κυκλάδων: Σεμινάρια Τεχνικού Ασφαλείας για το 2024

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων ενημερώνει τα μέλη του ότι συνεχίζεται η υποβολή ενδιαφέροντος για συμμετοχή στα επιμορφωτικά προγράμματα Τεχνικού Ασφαλείας για το 2024. Κάθε χρόνο τα σεμινάρια πραγματοποιούνται σε όσα από τα 24 νησιά των Κυκλάδων υπάρχει το σχετικό ενδιαφέρον, δίνοντας τη δυνατότητα σε όσους εργοδότες επιθυμούν να επιμορφωθούν και να ασκούν οι ίδιοι τα καθήκοντα του Τεχνικού Ασφαλείας στην επιχείρησή τους. Διαφορετικά είναι απαραίτητο να προσλάβουν εξωτερικό συνεργάτη για όσο διάστημα απασχολούν προσωπικό σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία του Υπουργείου Εργασίας.

Απαραίτητα δικαιολογητικά συμμετοχής

  1. αίτηση επιμόρφωσης συμπληρωμένη με τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του ενδιαφερόμενου,
  2. εικόνα taxis με όλες τις δραστηριότητες της επιχείρησης (προσωποποιημένη πληροφόρηση επιχείρησης taxisnet),
  3. στοιχεία μητρώου φυσικού/νομικού προσώπου της επιχείρησης,
  4. πτυχίο/δίπλωμα/απολυτήριο λυκείου τεχνικής ειδικότητας (αφορά μόνο τη β’ κατηγορία)

Η υποβολή των δικαιολογητικών γίνεται με την αποστολή τους μέσω email στα γραφεία του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Χρόνος υλοποίησης
Η περίοδος υποβολής σεμιναρίων Τεχνικών Ασφαλείας για το 2023 έχει ολοκληρωθεί. Τα επόμενα σεμινάρια μπορούν να υλοποιηθούν, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις του Υπουργείου Εργασίας*, μετά τον Μάρτιο του 2024. Όσοι εργοδότες επιθυμούν να λάβουν μέρος σε αυτά, είναι απαραίτητο να υποβάλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά το αργότερο έως τις 31 Δεκεμβρίου. Στη συνέχεια θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες υλοποίησης για τα αντίστοιχα νησιά που θα έχει συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός συμμετεχόντων.

*Σύμφωνα με τα διαστήματα που ορίζει το Υπουργείο Εργασίας για όλη την Ελλάδα, τα νέα τμήματα μπορούν να υποβληθούν μετά τις 10 Ιανουαρίου λαμβάνοντας υπόψη το διάστημα των 60 ημερών που ορίζει το Υπουργείο Εργασίας για την υποβολή του εκάστοτε τμήματος (με τα πλήρη δικαιολογητικά), που πρέπει να προηγηθεί από την ημερομηνία διεξαγωγής του. 

Κόστος συμμετοχής
Το κόστος συμμετοχής καταβάλλεται μετά την οριστικοποίηση των ημερομηνιών διεξαγωγής και έχει ως εξής:

  • 70 € | Επιχειρήσεις χαμηλής επικινδυνότητας, Γ’ κατηγορία κλάδων εμπορίου και παροχής υπηρεσιών (διάρκεια 2 ημέρες / 10 ώρες).
  • 130 € | Επιχειρήσεις μεσαίας επικινδυνότητας, Β’ κατηγορία κλάδων κατασκευής και μεταποίησης (διάρκεια 7 ημέρες / 35 ώρες).

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Κατάρτισης τηλ. 2281082346 (εσωτερικό 4) και τα γραφεία των νησιών:  Άνδρος 2282051490 / Τήνος 2283022404 / Μύκονος 2289023937 / Πάρος 2284023031 / Νάξος 2285022767 / Μήλος 2287023970 / Σαντορίνη 2286025788

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη