Επιμελητήριο Κυκλάδων: Σεμινάριο για βασικές αρχές και εργαλεία κοστολόγησης

Δωρεάν για όλα τα ταμειακά ενήμερα μέλη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων που δραστηριοποιούνται στον χώρο της μαζικής εστίασης (καταλύματα, εστιατόρια, καφέ, μπαρ, πιτσαρίες, κ.ά) και τους εργαζομένους τους

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων έχει προγραμματίσει για αύριο Δευτέρα 4/4, ώρα 17:00-20:00, εξειδικευμένο σεμινάριο με θέμα “Βασικές αρχές και εργαλεία κοστολόγησης: από τη θεωρία στην πράξη” και εισηγητή τον κο Παναγιώτη Κούρεντα. Το σεμινάριο θα είναι εμπλουτισμένο με σύντομες ατομικές ασκήσεις και την ανάπτυξη ενός γόνιμου διαλόγου και ερωταπαντήσεων σε πρακτικά θέματα.

Με δεδομένο ότι ο έλεγχος του κόστους και ο περιορισμός της σπατάλης των υλικών αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για τη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων, το Επιμελητήριο Κυκλάδων παρέχει το σεμινάριο αυτό δωρεάν στα ταμειακά ενήμερα μέλη του που δραστηριοποιούνται στον τομέα της μαζικής εστίασης (καταλύματα, εστιατόρια, καφέ, μπαρ, πιτσαρίες, κ.ά), καθώς και στους εργαζομένους τους. Στόχος είναι η αναβάθμιση των γνώσεων και των δεξιοτήτων των μελών του προκειμένου να αντιμετωπίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις προκλήσεις των νέων συνθηκών και των αλλαγών που έχουν επιφέρει στη λειτουργία των επιχειρήσεων οι συνθήκες της πανδημίας.

Διαφήμιση

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας του Επιμελητηρίου Κυκλάδων

Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο και τον εισηγητή, καθώς και την αίτηση συμμετοχής μπορείτε να βρείτε εδώ. Οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και μία ώρα πριν την έναρξη του σεμιναρίου, οπότε και θα αποσταλεί ο σύνδεσμος παρακολούθησης σε όσους έχουν δηλώσει το email τους. Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία ή αντιμετωπίζουν τεχνικές δυσκολίες, θα υπάρχει η δυνατότητα προσωπικής επικοινωνίας και υποστήριξης στα τηλέφωνα που αναφέρονται παραπάνω.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη