Σαββατοκύριακο γεμάτο νίκες για τις ομάδες της Σαντορίνης

Μόνο νίκες μέτρησαν οι ομάδες της Σαντορίνης που αγωνίστηκαν το Σαββατοκύριακο 13-14/10 στα πρωταθλήματα που συμμετέχουν.

Ο Πανθηραϊκός πήρε τους πρώτους τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, αφού για την 3η αγωνιστική επικράτησε του Ηλυσιακού με 2-0, νωρίς το απόγευμα της Κυριακής στο καάμεστο από φιλάθλους γήπεδο των Φηρών. Τα γκολ για την ομάδα της Σαντορίνης πέτυχαν στο πρώτο ημίχρονο ο Γαϊδαρτζής με κεφαλιά και ο Μάνιας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Δεύτερη νίκη σε δύο αγώνες πέτυχε η Θύελλα Καμαρίου για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής, καθώς επιβλήθηκε του Απόλλωνα Ερέτριας εκτός έδρας με σκορ 1-4. Αν και δέχτηκε γκολ στο 7ο μόλις λεπτό της αναμέτρησης, η Θύελλα κατάφερε να αντιδράσει και να ισοφαρίσει στο 54′ με δυνατό σουτ του Αργυρίου. Στο 74′ ο Ερρίκος έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Καμαρίου, ενώ ο Ρέτζο στο 79′ και πάλι ο Ερρίκος στο 92′ σφράγισαν τη μεγάλη ανατροπή στην Ερέτρια.

Με την ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής στον 7ο όμιλο όπου αγωνίζονται οι δύο ομάδες της Σαντορίνης, το προβάδισμα στην βαθμολογική κατάταξη έχει ο Αιολικός με 7 βαθμούς, ενώ ακολουθούν ισόβαθμοι με 6 βαθμούς η Θύελλα Καμαρίου και ο Άγιος Ιερόθεος. Ο Πανθηραϊκός με 3 βαθμούς είναι στην 9η θέση της βαθμολογίας μεταξύ 12 ομάδων, ενώ θυμίζουμε πως και οι δύο ομάδες της Σαντορίνης έχουν από έναν αγώνα λιγότερο.

[adning id="140783"]

Με μεγάλη νίκη εκτός έδρας ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα Κυκλάδων Α κατηγορίας και ο ΑΟ Καρτεράδος που νίκησε εκτός έδρας τον ΠΑΣ Νάξου με 3-4 σε ένα παιχνίδι που πρόσφερε θέαμα και πολλά γκολ. Η ομάδα της Σαντορίνης κατάφερε να προηγηθεί στο 33′ με τον Αλεφραγκή, ενώ στο 35′ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και το τέλος του α’ ημιχρόνου τους βρήκε να προηγούνται με 3-1. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι εμφανίστηκαν βελτιωμένοι με την αντεπίθεση να ξεκινά στο 46′ οπότε ο Αρβανίτης έκανε το 3-2, ενώ στο 70′ ο Γρούλλιος έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Στο 72′ και πάλι ο Αρβανίτης έδωσε τη χαριστική βολή στον ΠΑΣ Νάξου, ο οποίος αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 68′, γράφοντας το τελικό 3-4.

Εκτός έδρας νίκη πέτυχε στη Νάξο και η ομάδα Κ14 της Θύελλας Καμαρίου που επικράτησε του ΑΜΣ Φιλωτίου με 1-6 για τη 2η αγωνιστική στον 3ο όμιλο του πρωταθλήματος Κυκλάδων στην κατηγορία της. Έπειτα από αυτό το παιχνίδι η ομάδα του Καμαρίου ισοβαθμεί στην 1η θέση του ομίλου μαζί με ΠΑΣ Νάξου και Πανθηραϊκό.

Τέλος, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης μπήκε με το δεξί στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα Κυκλάδων αφού νίκησε με 41-47 στην Τήνο τον ΤΑΚ Περιστεριώνα.

 

 

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη