Δήμαρχος Θήρας: Σκέφτομαι τους κατοίκους και όχι μόνο τον τουρισμό

Συνέντευξη στο tornosnews.gr

Ο Δήμαρχος Θήρας κ. Νίκος Ζώρζος με τη δημοσιογράφο κα Σοφία Κοντογιάννη στη διάρκεια της συνέντευξης. Φωτογραφία: tornosnews.gr

Τις προτεραιότητές του σε σχέση με το μέλλον της Σαντορίνης αποκαλύπτει ο Δήμαρχος Θήρας κ. Νίκος Ζώρζος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη δημοσιογράφο κα Σοφία Κοντογιάννη του www.tornosnews.gr.

Στο εισαγωγικό σήμειωμα της συνέντευξης αναφέρονται τα εξής:

“Έχοντας την ευθύνη για έναν προορισμό με αυξημένη τουριστική δραστηριότητα, που στην αιχμή της σεζόν φθάνει στα όριά του, δηλώνει ότι σκέφτεται τους κατοίκους του τόπου και όχι μόνο τον τουρισμό. Ειδική αναφορά κάνει στα αναπτυξιακά έργα που έχουν δρομολογηθεί με αιχμή τη νέα μαρίνα αλλά και στις λιμενικές εγκαταστάσεις, ενώ περιγράφει νέες μορφές τουρισμού που μπορούν να αναπτυχθούν στο νησί με την αξιοποίηση του φυσικού και πολιτιστικού πλούτου. Παράλληλα, σημειώνει τις ελλείψεις που υπάρχουν σε ανθρώπινο δυναμικό για τη κάλυψη των αναγκών. Τέλος, καθησυχάζει κατοίκους και επισκέπτες σε σχέση με τα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας για τη δραστηριότητα του ηφαιστείου.”

To σύνολο της συνέντευξης μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here