“Specimens of the Soil” από τις 28/7 στη Sealed Earth Gallery, στο Ημεροβίγλι

Ένα ταξίδι στον μαγικό κόσμο της σύγχρονης ελληνικής τέχνης, μέσα από τις δημιουργίες των πιο σπουδαίων εκπροσώπων της, από τις 28 Ιουλίου μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου

Το εκθεσιακό πρόγραμμα της Sealed Earth Gallery, στο Ημεροβίγλι, για φέτος το καλοκαίρι συνεχίζεται την Παρασκευή 28/7 με την ομαδική έκθεση “Specimens of the Soil”, μια μαγευτική συλλογή που αναδεικνύει το ταλέντο των Ελλήνων καλλιτεχνών και τις ερμηνείες τους χρησιμοποιώντας τον πηλό ως μέσο έκφρασης. Αυτός είναι ο κόσμος της σύγχρονης κεραμικής, όπου η μορφή, η υφή και το χρώμα ενώνονται για να διηγηθούν μαγευτικές αυτοτελείς ιστορίες.

Ξεκινήστε ένα οπτικό ταξίδι στο Αιγαίο και αφήστε το έργο του Σταύρου Καρνάκη να σας ταξιδέψει στο βαθύ μπλε της Μάρας Δεσύπρη, σε ένα καταφύγιο για τα παιχνιδιάρικα δελφίνια της Μάγκυ Ιωάννου.

Στη στεριά, θα νιώσετε τον ρυθμό μέσα από το έργο Χορός του Ηλία Χριστοπούλου που λικνίζεται στο ημίφως και λαμπυρίζει μέσα από τα νυχτολούλουδα του Γιάννη Ζώη. Εκεί θα γνωρίσετε τα διαφορετικά πρόσωπα, γεμάτα έκφραση του Γιώργου Τσεριώνη και θα αισθανθείτε τον αισθησιασμό στις κεραμικές εκφράσεις της Στέλλας Καπεζάνου.

Μεταφερθείτε σε έναν άλλο κόσμο, όπου ο πηλός μεταμορφώνεται σε κολάζ στα έργα του Κωνσταντίνου Ντάγκα και του Γιάννη Μαμουτζή και δείτε τα μαγικά πλάσματα που ζωντανεύουν η Ναταλία Μαντά και η Νάσια Παυλίδου.

Θαυμάστε τα ανθισμένα λουλούδια του Πάνου Προφήτη και τα λεπτεπίλεπτα κοράλλια του Σταύρου Περάκη, και αναρωτηθείτε μπροστά την μυστικιστική Πυθία της Λεώνης Γιαγδζόγλου, τελικά ποια είναι η πραγματικότητα;

Την έκθεση επιμελείται η Λουκία Θωμοπούλου. Τα εγκαίνια είναι προγραμματισμένα για την Παρασκευή 28/7 στις 19:00.

Διάρκεια έκθεσης: 28 Ιουλίου-7 Σεπτεμβρίου
Ωράριο: 10:30-14:00 & 18:30-22:00


Η Sealed Earth Gallery είναι ένας χώρος αφιερωμένος στην προώθηση της ελληνικής και διεθνούς Σύγχρονης Τέχνης και ειδικά στην προβολή της σύγχρονης κεραμικής. Η γκαλερί
στοχεύει στη δημιουργία μιας γέφυρας μεταξύ της διακόσμησης, της χειροτεχνίας και των καλών τεχνών.

Με σταθερή εστίαση στην προώθηση της κεραμικής, το εκθεσιακό της πρόγραμμα ταλαντεύεται μεταξύ καλλιτεχνών που χρησιμοποιούν την κεραμική ως μέσο έκφρασης και κεραμιστών που εξερευνούν τις σύγχρονες μορφές της τέχνης.

Sealed Earth Gallery | Οδός Βάτου, Μαλτέζα, Ημεροβίγλι | Τηλ. +306975811500 | www.sealedearth.art

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη