15.3 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Σπουδές τουρισμού στο Τμήμα Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού, στη Χίο

Γιατί να σπουδάσει κανείς τουρισμό στο Τμήμα Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου; Με ένα σύντομο βίντεο, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου δίνει τις απαντήσεις...

Share

Το Τμήμα Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού (Τ.Ο.Δι.Τ) του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Χίο είναι ένα νέο, δυναμικό τμήμα με καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών και φοιτητοκεντρική εκπαιδευτική αντίληψη. Το εκπαιδευτικό μοντέλο που εφαρμόζεται, αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες θέτει στο επίκεντρο τη δημιουργική σύζευξη της πλέον σύγχρονης θεωρητικής γνώσης με την άμεση και ουσιαστική πρακτική εφαρμογή της, δίνοντας την ευκαιρία εξοικείωσης των φοιτητών/τριών με τις παραγωγικές διαδικασίες, την ανάληψη ευθυνών και την απόκτηση εμπειριών σε θέματα που σχετίζονται με την οικονομική και διοίκηση του τουρισμού.

Το Τμήμα Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού (Τ.Ο.Δι.Τ) αποτελεί την πιο πρόσφατη προσθήκη στο ευρύτερο οικοσύστημα εκπαίδευσης και μελέτης του τουρισμού στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, στο οποίο λειτουργεί για περισσότερα από 20 χρόνια το πρώτο στην Ελλάδα εξειδικευμένο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στον τουρισμό. Ταυτόχρονα είναι διεθνώς αναγνωρισμένο για το πλούσιο ερευνητικό και μελετητικό του έργο, που διεξάγεται μέσω της ερευνητικής δραστηριότητας των μελών του.

Στο νέο μικρής διάρκειας βίντεο του Τμήματος Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου αναδεικνύονται οι εξαιρετικές δυνατότητες και ευκαιρίες πανεπιστημιακών τουριστικών σπουδών στο νησί της Χίου. Ο Πρόεδρος του Τμήματος, Καθηγητής Θεόδωρος Σταυρινούδης και η κα Άννα Κυριακάκη, Επίκουρη Καθηγήτρια, εξηγούν γιατί το νησί της Χίου αποτελεί ιδανικό τόπο ποιοτικών πανεπιστημιακών σπουδών, με έντονη αλλά ασφαλή φοιτητική ζωή, ενώ η Πανεπιστημιακή Μονάδα του νησιού αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες παρέχει ένα πλήρες σύνολο καινοτόμων εκπαιδευτικών υπηρεσιών καθώς και υποστηρικτικών υποδομών προς τους φοιτητές.

Περισσότερες πληροφορίες: www.tourem.aegean.gr

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Σαντορίνη 1670 μ.Χ.
Διαφήμιση

Σαντορίνη