Wine & Spirits: Στα 100 καλύτερα του κόσμου το οινοποιείο Vassaltis

Τα 100 καλύτερα οινοποιεία του κόσμου για το 2022 ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες το έγκριτο περιοδικό οίνου Wine & Spirits. Ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνεται και το οινοποιείο Vassaltis, το νεότερο οινοποιείο της Σαντορίνης, που βρίσκεται στην περιοχή του Βουρβούλου, στον δρόμο προς την Οία

Με αφορμή τη διάκριση αυτή, οι άνθρωποι του οινοποιείου αναφέρουν: “Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να αντιπροσωπεύουμε με σεβασμό και συνέπεια τη μοναδικότητα του terroir της Σαντορίνης”.

Εκτός από το οινοποιείο Vassaltis, στον κατάλογο των 100 κορυφαίων οινοποιείων, συναντάμε δύο ακόμα από την Ελλάδα, το Κτήμα Άλφα στο Αμύνταιο της Φλώρινας και το οινοποιείο Λυραράκης στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Η επιλογή των καλύτερων οινοποιείων της χρονιάς από το Wine & Spirits γίνεται μέσα από μια σειρά τυφλών γευστικών δοκιμών που πραγματοποιούν οι δημοσιογράφοι οίνου και κριτικοί του περιοδικού, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, αναδεικνύοντας 100 για τις συλλογές τους από εξαιρετικά κρασιά.

Κρασιά από τα 100 οινοποιεία θα παρουσιαστούν σε ειδικές εκδηλώσεις-γευσιγνωσίες που θα πραγματοποιηθούν το φθινόπωρο σε Σαν Φρανσίσκο και Νέα Υόρκη.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη