19.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στα 15 καλύτερα του κόσμου διαφημιστικό κλιπ της ελληνικής Nomint, σύμφωνα με τον Guardian

Share

Ανάμεσα στα δεκαπέντε καλύτερα διαφημιστικά κλιπ του κόσμου για το 2015, σύμφωνα με τον Guardian, βρίσκεται και ένα ελληνικής σχεδίασης και παραγωγής. Πρόκειται για το “You Can’t Get Any More Ribenary, Ribena” που δημιουργήθηκε από τη Nomint*, των Γιάννη Κωνσταντινίδη και Χρήστου Λεφάκη, για τις ανάγκες προωθησης του ποτού Ribena.

H Ribena είναι ένα αγγλικό φρουτώδες ποτό για παιδιά που λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε ζάχαρη επανατοποθετείται στην αγορά και απευθύνεται πλεόν σε μεγαλύτερες ηλικίες. Για τις ανάγκες της προώθησης, αυτής της επανατοποθέτησης, η Nomint χρησιμοποίησε όλα τα είδη του animation (2d, 3d, ζωντανό γύρισμα, φωτογραφία) δημιουργώντας ένα εκπληκτικό, σε σχεδίαση και φαντασία, κλιπ που απέσπασε ενθουσιώδη σχόλια από όλους τους ειδικούς του χώρου και όχι μόνο.

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα στον Guardian εδώ:
http://www.theguardian.com/media-network/2015/dec/04/best-ads-advertising-2015-favourite

* Η ΝΟΜΙΝΤ είναι δημιουργικό στούντιο, με έδρα στο Λονδίνο, που ειδικεύεται στην παραγωγή animation. Ο Γιάννης Κωνσταντινίδης και ο Χρήστος Λεφάκης ίδρυσαν τη NOMINT στην Αθήνα το 2006 και από το 2011 βρίσκονται στο Λονδίνο δημιουργώντας διαφημιστικά κλιπ για πελάτες από όλο τον κόσμο.  

Περισσότερα για τη ΝΟΜΙΝΤ εδώ: www.nomint.com   

Σημείωση σύνταξης:
Η ΝΟΜΙΝΤ έχει δημιουργήσει και το λογότυπο της πρωτοβουλίας “2013 ΕΤΟΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ” το οποίο και έχει προσφέρει ως χορηγία.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη