20.2 C
Santorini
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Volleyleague γυναικών: Στα πράσινα το πρωτάθλημα μετά από 11 χρόνια

Share

Πρωταθλητής της Volleyleague γυναικών στέφθηκε απόψε ο Παναθηναϊκός, κάνοντας το μπρέικ, με νίκη 3-1 στην έδρα του Ολυμπιακού, στον 5ο αγώνα της σειράς των τελικών, ολοκληρώνοντας την ολική επαναφορά στην κορυφή του γυναικείου βόλεϊ, καθώς τα μέσα Μαρτίου οι πράσινες είχαν κατακτήσει και το Κύπελλο Ελλάδος.

Η τελευταία φορά που ο Παναθηναϊκός είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα ήταν το 2011, ενώ μέχρι σήμερα ο Ολυμπιακός έτρεχε ένα σερί στη Χρυσή Βίβλο της Volleyleague από το 2013.

Τα σετ: 1-3 (25-23, 26-28, 21-25, 22-25) σε 126′

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Οι δηλώσεις των προπονητών
Μπράνκο Γκάιτς – ΠΑΟ: “Είμαι χαρούμενος για τις αθλήτριες, την διοίκηση, τον κόσμο και ευγνώμων για τους ανθρώπους που με έφεραν στον Παναθηναϊκό. Μπράβο σε όλους. Αποδείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε βόλεϊ υψηλού επιπέδου και πως μπορούμε να νικήσουμε παντού. Μετά το δεύτερο σετ ξυπνήσαμε πνευματικά και η ισοφάριση σε 1-1 ήταν το κλειδί για το παιχνίδι. Από εκεί και μετά όλα ήταν διαφορετικά”.

Κάρλο Παρίζι – ΟΣΦΠ: “Ίσως αν καταφέρναμε να πάρουμε το δεύτερο σετ τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη κατάκτηση του τίτλου. Γνωρίζω πως ο κόσμος μας στεναχωρήθηκε όπως και εμείς. Ήταν περίπλοκος ο αγώνας. Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο σετ αν και είχαμε μεγάλη διαφορά μείωσε τη διαφορά αλλά το κατακτήσαμε, όμως κάτι συνέβη σε μας. Παίζαμε στην έδρα μας και οι επιλογές ήταν δύο. Είτε θα παίζαμε στο 100% και θα ήμασταν σε υψηλό επίπεδο είτε θα δυσκολευόμασταν. Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε το δεύτερο σετ, αλλά αφού το χάσαμε, σταματήσαμε να πιστεύουμε στους εαυτούς μας και έπεσε η αυτοπεποίθησή μας και τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για εμάς. Ζητώ συγγνώμη για την ήττα γιατί ήθελα πολύ να πάρουμε το πρωτάθλημα. Θέλω να ευχαριστήσω το σύλλογο, τις αθλήτριες, τους συνεργάτες μου, τη διοίκηση για αυτούς τους έξι μήνες”.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη