Στα χέρια της αστυνομίας διαρρήκτες με δράση σε Πάρο και Σαντορίνη

Εξιχνιάστηκαν εννέα περιπτώσεις κλοπής

Χειροπέδες σε δύο αλλοδαπούς, που το τελευταίο διάστημα διέπρατταν διαρρήξεις σε καταλύματα στην Πάρο και στη Σαντορίνη, πέρασαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 26/7 οι αστυνομικοί του ΑΤ Πάρου. Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών κατ’ επάγγελμα.

Στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης και συνδυαστικής έρευνας της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας και του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου διακριβώθηκε ότι κατά τον τελευταίο μήνα οι δράστες ενεργώντας από κοινού, στόχευαν σε ενοικιαζόμενες κατοικίες και καταλύματα, τα οποία παραβίαζαν και στη συνέχεια αφαιρούσαν προσωπικά αντικείμενα, χρήματα, τιμαλφή και κουτιά ασφαλείας (safe boxes) με το περιεχόμενό τους.

Μετά από σκιαγράφηση του τρόπου δράσης τους και αξιολόγηση στοιχείων, στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου κατάφεραν να εντοπίσουν τους δύο αλλοδαπούς, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν αντικείμενα που αναγνωρίστηκαν ως προϊόντα κλοπής.

Από τη μελέτη της εγκληματικής τους δραστηριότητας εξιχνιάστηκαν συνολικά εννέα περιπτώσεις κλοπής, εκ των οποίων τις πέντε διέπραξαν στην Πάρο (από 25 Ιουνίου έως 6 Ιουλίου 2023) και τις τέσσερις στη Σαντορινη (από 25 έως 26 Ιουλίου 2023).

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη