Στεγαστικό πρόγραμμα από τη ΧΕΝ Ελλάδος στην Αθήνα

Για φοιτήτριες Ανώτατης Εκπαίδευσης από την περιφέρεια

Η ΧΕΝ Ελλάδος υλοποιεί για 7η συνεχή χρονιά (ακαδημαϊκό έτος 2019-2020) το “Πρόγραμμα ΑΘΗΝΑ – Δωρεάν Στέγαση για Φοιτήτριες” για φοιτήτριες/σπουδάστριες Ανώτατης Εκπαίδευσης από την περιφέρεια, οι οποίες αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσχέρειες.

Στο Πολυκέντρο “Αθηνά”, στην Ηλιούπολη, σε ένα σύγχρονο χώρο 3000 τ.μ., και σε εγκαταστάσεις διεθνών προδιαγραφών, η ΧΕΝ Ελλάδος δημιουργεί τις συνθήκες και τις προϋποθέσεις για την απρόσκοπτη πρόσβαση της νέας γυναίκας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση διασφαλίζοντας το δικαίωμά της στη γνώση.

Η κάλυψη των θέσεων για το Στεγαστικό Πρόγραμμα γίνεται με βάση κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια. Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά θα πρέπει να αποστέλλονται ταχυδρομικά μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου 2019 στη διεύθυνση: ΧΕΝ Ελλάδος – Αμερικής 11 Ÿ10672, Αθήνα με την ένδειξη “Για την Επιτροπή Ξενώνα”.

Οι ενδιαφερόμενοι από τη Σαντορίνη μπορούν να επικοινωνούν για περισσότερες πληροφορίες και με το γραφείο της Ένωσης Πολυτέκνων Σαντορίνης στο τηλ. 2286022010 (κάθε Δευτέρα 09:00-12:00) ή στο email eposanto@gmail.com.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea
Διαφήμιση

Σαντορίνη