Στελέχη της Διεθνούς Ένωσης Κρουαζιέρας στον Δήμο Θήρας

Για συνάντηση εργασίας για θέματα της κρουαζιέρας στη Σαντορίνη

Τον Πρόεδρο της Διεθνούς Ένωσης Κρουαζιέρας-Cruise Lines International Association (CLIA) κο Michael Thamm υποδέχτηκε την Τρίτη 26/3, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, στο γραφείο του ο Δήμαρχος Θήρας, κος Νίκος Ζώρζος. Μαζί του ήταν και ο Γενικός Γραμματέας της CLIA κος Thomas Boardley και η εκπρόσωπος της CLIA στην Αν. Μεσόγειο κα Μαρία Δεληγιάννη.

Ακολούθησε συνάντηση εργασίας, στην οποία συμμετείχαν και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κος Ιωάνης Ευδαίμων και ο ΥΑΛΕ του Λιμενικού Ταμείου κος Τάσος Κονιδάρης και κατά την οποία αναλύθηκαν τα θέματα που αφορούν την κρουαζιέρα στη Σαντορίνη. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Θήρας, στη συνάντηση έγινε παρουσίαση του συστήματος Berth Allocation και των μέχρι σήμερα αποτελεσμάτων του και συζητήθηκε εκτενώς ο προγραμματισμός για την κατασκευή νέου τελεφερίκ.

Επίσης, προκειμένου να γίνεται καλύτερη διασπορά των επισκεπτών κρουαζιέρας στο νησί, ο Δήμαρχος Θήρας ζήτησε να προωθούνται περισσότεροι προορισμοί και σημεία ενδιαφέροντος του νησιού, όπως οι αρχαιολογικοί χώροι και οι παραδοσιακοί οικισμοί. Παράλληλα, έγινε στους παρευρισκόμενους η παρουσίαση της Πολιτιστικής Διαδρομής της Σαντορίνης, η οποία απέσπασε πολύ θετικά σχόλια.

Μετά το πέρας της συνάντησης, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη σε χώρους ενδιαφέροντος του νησιού.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη