Στη δεύτερη θέση των Κυκλάδων η ομάδα Κ14 του Πανθηραϊκού

Συγχαρητήρια επιστολή από τον ΔΑΠΠΟΣ

Την δεύτερη θέση του πρωταθλήματος Κ14 της Ε.Π.Σ Κυκλάδων κατέκτησε ο Πανθηραϊκός, αφού στον τελικό που διεξήχθη το Σάββατο 26/5 στη Νάξο, η ομάδα της Σαντορίνης ηττήθηκε με 5-3 από τον οικοδεσπότη του τουρνουά Π.Α.Σ Νάξου.

Τα γκολ της αναμέτρησης σημείωσαν για τον Πανθηραϊκό οι Ζεκιράι (πεν. 51′, 65′), Τόνι (αυτ. 62′) και για τον ΠΑΣ Νάξου οι Γιαννακόπουλος (πεν. 25′, πεν. 55′), Πετράς(45′), Κούρτης (47′), Καλαβρός (56′).

Στον ημιτελικό της Παρασκευής 25/5, ο Πανθηραϊκός είχε αποκλείσει τον ΠΑΣ Τήνου, νικώντας με 3-0.

Με ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας συγχαίρει τον υπεύθυνο ακαδημιών κ. Άκη Ξαγοράρη, τον προπονητή κ. Δημήτρη Κρεμμύδα και όλα τα παιδιά που στελέχωσαν την Κ14 της ομάδας μας, για την εκπληκτική παρουσία που είχαν στο φετινό πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια απευθύνει επίσης στις αντίστοιχες ομάδες του Π.Α.Σ Τήνου (4η θέση), του Αίαντα Σύρου (3η θέση) και φυσικά του Π.Α.Σ Νάξου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

[adning id="140783"]

Συγχαρητήριο μήνυμα από ΔΑΠΠΟΣ
“Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης συγχαίρουν θερμά τη διοίκηση, τον προπονητή και τους αθλητές της ομάδας στην ηλικία Κ14 του Πανθηραϊκού για τη συμμετοχή τους στον τελικό και την κατάκτηση της δεύτερη θέσης στο Final 4 του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων στην κατηγορία τους.

Χάρη στην ομαδικότητα, τη συνεργασία και τη σωστή καθοδήγηση καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς καταφέρατε να σημειώσετε μία σπουδαία διάκριση, επιδεικνύοντας παράλληλα άψογη αθλητική συμπεριφορά και κάνοντας περήφανους τους φιλάθλους της Σαντορίνης με τις εμφανίσεις σας .

Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία στη συνέχεια των υποχρεώσεών τους και ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον.”

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη