19.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στη Football League η Σαντορίνη 2020

Share

Στη Football League θα αγωνίζεται την νέα αγωνιστική χρονιά 2020-2021 ο Α.Σ. Σαντορίνης 2020, όπως αποφάσισε χθες (8/10) η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, “κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Διοργανώσεων για αύξηση των ομάδων της Football League απο 19 σε 20, με τον προβιβασμό του σωματείου Σαντορίνη 2020, βάσει του άρθρου 20, παράγραφος 10 του ΚΑΠ”.

Η προκήρυξη της Football League, η εναρξη του πρωταθλήματος και ο ορισμός της κλήρωσης είναι μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2 – Football League, την προσεχή Τρίτη 13/10.

Συγχαρητήρια από ΔΑΠΠΟΣ
Με ανακοίνωσή τους, ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης συγχαίρουν τον Α.Σ. Σαντορίνη 2020 για την άνοδο στη Football League και εύχονται καλή επιτυχία σε αυτή την ιστορική στιγμή για το Σύλλογο.

“Είμαστε βέβαιοι ότι η ομάδα μας θα τιμήσει με την παρουσία της στις επαγγελματικές κατηγορίες τόσο το νησί μας όσο και το κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο. Ο Οργανισμός θα παραμείνει σύμμαχος του Α.Σ. Σαντορίνης 2020 σε κάθε βήμα σε αυτό το ταξίδι”, καταλήγει η ανακοίνωση.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη