Κάδοι απορριμμάτωνΜε την Ένωση Εταιρειών Helesi-Enser θα συνεχίσει να πορεύεται ο Δήμος Θήρας για την αποκομιδή των απορριμμάτων της Σαντορίνης, καθώς αναδείχτηκε ως προσωρινή ανάδοχος του ανοιχτού διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού σύμβασης παροχής υπηρεσίας με τίτλο: “Αποκομιδή Απορριμμάτων Δήμου Θήρας”. Ήταν η μόνη εταιρεία που συμμετείχε στον διαγωνισμό και προσκόμισε όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Η προσφορά της ανέρχεται στα 4.063.790,32€ πλέον ΦΠΑ.

Η Helesi είναι εταιρεία που έχει αναλάβει την αποκομιδή των απορριμμάτων στη Σαντορίνη από το 2013 μέχρι σήμερα, μετά από διαγωνισμούς το 2013 και το 2016.

Το αντικείμενο της εργασίας του αναδόχου θα περιλαμβάνει την αποκομιδή οικιακών και ανακυκλώσιμων απορριμμάτων σε όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες Δήμου Θήρας (εξαιρουμένων των λιμενικών ζωνών όπου αυτές υπάρχουν) πλην της Τ.Κ. Θηρασίας, για τη χρονική περίοδο δύο ετών με δικαίωμα παράτασης (προαίρεση) για ένα ακόμα έτος από την ημερομηνία υπογραφής της σχετικής σύμβασης. Εξαιρείται η αποκομιδή απορριμμάτων από περιοχές όπου αυτή γίνεται με τη χρήση ιπποειδών, την οποία και θα αναλάβει ο Δήμος Θήρας, ο οποίος θα κάνει χρήση ιδίων μέσων και προσωπικού για την οδοσάρωση των οδών, δημοσίων χώρων και πλατειών.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here