ΑΟ Θήρας: Στη Λαμία για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Στη Λαμία θα βρει τον ΑΟ Θήρας η πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών, όπου το Σάββατο 10/10 στις 18:00 θα αντιμετωπίσει τον πρωτάρη στην κατηγορία Α.Ο. Λαμίας 2013. Με τον Κώστα Παπαδόπουλο στο τιμόνι, η ομάδα της Σαντορίνης έχει και φέτος υψηλές βλέψεις για διάκριση τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο και στοπεύει να μπει στους αγώνες “με το δεξί”.

Το παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο “Χαλκιοπούλειο” και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Star Κεντρικής Ελλάδας, το οποίο εκπέμπει στη θέση 664 της Cosmote TV αλλά και μέσω της ιστοσελίδας του.

Θυμίζουμε ότι στην πρώτη φάση το πρωτάθλημα της Volleyleague γυναικών θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους των επτά ομάδων. Στον Α’ όμιλο συμμετέχουν οι: ΑΟ Θήρας, Παναθηναϊκός ΑΟ, ΑΣ Άρης, ΑΟ Μαρκοπούλου, Ηλυσιακός ΑΟ, ΑΟΝ Αμαζόνες και ΑΟ Λαμίας 2013. Στον Β’ όμιλο θα αγωνίζονται οι: Ολυμπιακός ΣΦΠ, ΑΣΠ Θέτις, ΑΣ ΠΑΟΚ, ΑΟΝ Πανναξιακός, ΑΟΦ Πορφύρας, ΑΠΣ Αίας και ΑΕΚ.

Σε κάθε έναν από τους δύο ομίλους θα διεξαχθεί πρωτάθλημα δύο γύρων με βαθμολογία.

Στην επόμενη φάση, οι τρεις πρώτες ομάδες κάθε ομίλου θα δημιουργήσουν νέο όμιλο, χωρίς να μετρούν τα αποτελέσματα και οι βαθμοί της προηγούμενης φάσης και θα διεξαχθεί πρωτάθλημα δύο γύρων με βαθμολογία. Μετά τους αγώνες αυτούς και σύμφωνα με τη βαθμολογία οι ομάδες θα καταλάβουν τις θέσεις 1 έως και 6 της Τελικής Βαθμολογικής Κατάταξης του πρωταθλήματος.

Επίσης, οι τέσσερις τελευταίες ομάδες κάθε ομίλου θα δημιουργήσουν νέο όμιλο και θα διεξαχθεί πρωτάθλημα δύο γύρων με βαθμολογία, όπου οι ομάδες που στην πρώτη φάση ήταν στον ίδιο όμιλο θα μεταφέρουν τη βαθμολογία από τους δύο μεταξύ τους αγώνες και δεν θα αγωνιστούν ξανά μεταξύ τους.

Μετά τους αγώνες αυτούς και σύμφωνα με τη βαθμολογία οι ομάδες θα καταλάβουν τις θέσεις 7 έως και 14 της Τελικής Βαθμολογικής Κατάταξης του πρωταθλήματος. Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 12-13-14 θα υποβιβαστούν στην αμέσως κατώτερη κατηγορία (Pre League Γυναικών).

Πρόγραμμα 1ης αγωνιστικής – 10/10

Α’ όμιλος
ΑΣ Άρης – Παναθηναϊκός ΑΟ στις 19:00
Ηλυσιακός ΑΟ – ΑΟ Μαρκοπούλου στις 19:00
ΑΟ Λαμίας 2013 – ΑΟ Θήρας στις 18:00
Ρεπό: Πανναξιακός ΑΟΝ

Β’ όμιλος
ΑΠΣ Αίας – ΑΕΚ στις 18:30
ΑΟΦ Πορφύρας – ΠΑΟΚ στις 20:00
ΑΣΠ Θέτις – Ολυμπιακός ΣΦΠ στις 19:00


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη