Volleyleague: Στη Νάξο κόντρα στον Πανναξιακό ο ΑΟ Θήρας

Στη Νάξο για το ντέρμπι των Κυκλάδων με τον Πανναξιακό θα αγωνιστεί ο ΑΟ Θήρας το απόγευμα της Τετάρτης 20/10 για την 3η αγωνιστική της Volleyleague.

Μετά την ήττα της πρεμιέρας στην έδρα του ΠΑΟΚ και τη νίκη επί του Ηλυσιακού για τη 2η αγωνιστική, ο ΑΟ Θήρας στοχεύει στην δεύτερη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα και πρώτη εκτός έδρας.

Ο Πανναξιακός μετρά μέχρι τώρα δύο ήττες, από τον Άρη και τον Παναθηναϊκό, και θέλει με τη δύναμη της έδρας του να πανηγυρίσει τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του Πανναξιακού στο YouTube.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής, τα φώτα πέφτουν πάνω στο ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη, το τρίτο συνεχόμενο ντέρμπι για τον Δικέφαλο, καθώς αντιμετώπισε διαδοχικά ΑΟ Θήρας (εντός), ΑΕΚ (εκτός) και τώρα τον Ολυμπιακό, με τις ερυθρόλευκες να είναι μία από τις τέσσερις ομάδες που έχουν κάνει το 2×2.

Ο Άρης ταξιδεύει στη Λαμία για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, με στόχο το 3×3 για να παραμείνει στην κορυφή, ενώ ενδιαφέρον ματς αναμένεται και στη Βούλα όπου η Θέτιδα θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

Η ΑΕΚ, που επίσης έχει κάνει 2×2, αγωνίζεται στην έδρα του Ηλυσιακού που έχει ένα ακόμη δύσκολο ματς, μετά από ΠΑΟ και ΑΟ Θήρας στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές. Ο Πορφύρας αγωνίζεται για πρώτη φορά στην έδρα του και κόντρα στο Μαρκόπουλο θα αναζητήσει τους πρώτους του βαθμούς στη Volley League. Βαθμολογικό ενδιαφέρον θα έχει και η αναμέτρηση μεταξύ του Αίαντα και των Αμαζόνων στο κλειστό του Ευόσμου.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη