Στη Σερβία για προετοιμασία οι Λέοντες

Στη Σερβία βρέθηκαν στα μέσα Αυγούστου αθλητές του συλλόγουΛέοντες Σαντορίνης, καθώς συμμετείχαν στο καλοκαιρινό Galeb Camp προετοιμασίας Taekwondo με καθημερινές διπλές προπονήσεις, ολοκληρώνοντας έτσι το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η συμμετοχή στο camp ήταν μια πολύτιμη εμπειρία για τους μικρούς και μεγάλους αθλητές του συλλόγου, καθώς σε αυτό συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες από 13 χώρες, ενώ υπήρχαν αρκετές εθνικές αποστολές με αθλητές με σημαντικές διακρίσειςσε Ολυμπιακούς Αγώνες και παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Το πρόγραμμα των προπονήσεων καταρτίστηκε και ήταν υπό την επίβλεψη του προπονητή Seyed Nemat Khalifeh, καθηγητή του πανεπιστημίου Karaj Azad University και πρώτου προπονητή της εθνικής ομάδας του Ιράν.

Στην αποστολή συμμετείχαν οι αθλητές: Φώτης Φουστέρης, Γιώργος Πετσούκης, Νικολέτα Αλεφραγκή, Χριστιάννα Φουστέρη, Ιωάννης Ζώτος, Πέτρος Καφιέρης, Ανδρέας Γαβρίλης και Νόνη Πελεκάνου.

Για τη νέα αγωνιστική περίοδο το ΔΣ του Συλλόγου εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς, σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες, καθώς και στον προπονητή Ζαρκάδα  Ιωάννη.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη