Στη Σύρο ο τελικός Κυπέλλου βόλεϊ των ανδρών

Για μια ακόμη χρονιά, η Σύρος θα φιλοξενήσει μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση, καθώς η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης της ανέθεσε, κατόπιν αιτήματος του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων και υπεύθυνου αθλητισμού Γιώργου Λεονταρίτη, τη διεξαγωγή της τελικής φάσης των αγώνων για το Κύπελλο βόλεϊ ανδρών, στο διάστημα μεταξύ 12-15 Μαρτίου.

Ο Φοίνικας Σύρου είναι μία από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο. Τα ζευγάρια των ημιτελικών του Final 4 είναι Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ – ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός ΣΦΠ – ΑΟΠ Κηφισιάς.

Ο κος Λεονταρίτης με σχετική δήλωσή του τόνισε τα εξής: “Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν για μία ακόμη στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Είμαι βέβαιος ότι αυτή η διοργάνωση θα ξεπεράσει όλες τις προηγούμενες τόσο οργανωτικά, όσο και αγωνιστικά. Η Σύρος και το Νότιο Αιγαίο θα βρεθούν και πάλι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του ελληνικού βόλεϊ και όχι μόνο. Στο Final Four του κυπέλλου, το οποίο όλοι ευελπιστούμε και ελπίζουμε να κερδίσει η ομάδα μας, με απόφαση της Περιφέρειας, η είσοδος στους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη, προσφορά στη νεολαία του νησιού και στους λάτρεις του αθλήματος που στηρίζουν το βόλεϊ και την ομάδα μας διαχρονικά. Ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει η διάθεση των εισιτηρίων θα ανακοινωθεί εντός της επόμενης εβδομάδας. Είστε όλοι προσκεκλημένοι στη μεγάλη γιορτή του ελληνικού βόλεϊ”.

Θυμίζουμε ότι για την διεξαγωγή της τελικής φάσης του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών έχει εκφράσει επισήμως προς την ΕΟΠΕ το ενδιαφέρον του ο ΔΑΠΠΟΣ.

Νεότερη ενημέρωση 8/3 – ώρα 17:00
Μετά την απόφαση του Υπουργείου Υγείας ότι για δύο εβδομάδες όλες οι αθλητικές διοργανώσεις θα γίνονται κεκλεισμένων των θυρών χωρίς θεατές, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ανακοινώνει την αναβολή του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών που ήταν προγραμματισμένο για το διήμερο 13-14 Μαρτίου στην Ερμούπολη της Σύρου.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη