Dappos Basketball League: Στην κορυφή οι Bombayers

Οι Bombayers είναι οι μεγάλοι νικητές του τοπικού πρωταθλήματος μπάσκετ Dappos Basketball League 2022-2023. Το συγκρότημα του Ρένου Λάλου επικράτησε με 69-68 στην παράταση της Α.Ε. Σαντορίνης και σήκωσε το τρόπαιο του πρωταθλητή για πρώτη φορά στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα του νησιού, το οποίο διοργανώνεται από τον  ΔΑΠΠΟΣ σε συνεργασία με την Α.Ε Σαντορίνης και τελεί υπό την αιγίδα της Ε.Σ.Κ Κυκλάδων.

Οι νικητές πραγματοποίησαν μια επική ανατροπή, αφού αν και 4 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα βρίσκονταν πίσω στο σκορ με 55-43, η συμπλήρωση των 40 λεπτών βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 58-58, χάρη σε τρίποντο του Χασκάι στα 25,7” πριν τη λήξη! Στην παράταση και με την ψυχολογία στα ύψη, οι Bombayers έφτασαν στην επικράτηση με 69-68, με τον Νίκο Τζέλλο να βγάζει άμυνα στην τελευταία φάση.

Νωρίτερα, στον μικρό τελικό, οι Λύκοι Σαντορίνης επικράτησαν με 54-44 των Ballerz B.C. Santorini και κατέκτησαν την τρίτη θέση του πρωταθλήματος.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Aνάμεσα στον μικρό και τον μεγάλο τελικό, πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός τριπόντων, στον οποίο νικητής ήταν ο Δημήτρης Λόντος των Ballerz B.C. Santorini. Στον διαγωνισμό συμμετείχαν δέκα αθλητές, οι οποίοι είχαν πάρει το «εισιτήριο» από τον προκριματικό της Πέμπτης. Ο Δημήτρης Λόντος σημείωσε 8 και 9 πόντους στους δύο γύρους (ημιτελικό και τελικό), αφήνοντας στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα τους Στάμο Κιμιγκέλη (7 σε ημιτελικό και τελικό) και Δημήτρη Αλεξάκη (7 και 6).

Ο Δημήτρης Λόντος νικητής στον διαγωνισμό τριπόντων

Τιμητικές διακρίσεις

Την τιμητική τους είχαν τα πρόσωπα που βοήθησαν στην επιτυχημένη διεξαγωγή του “Dappos Basketball League” καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, καθώς και η επίσημη προσκεκλημένη για το Final-4 της διοργάνωσης, δημοσιογράφος Δώρα Παντέλη. Βραβεύτηκαν οι διαιτητές Παπαδημητρόπουλος Κωνσταντίνος, Πεταλωτής Χάρης και Γαβαλάς Μανώλης. Μάλιστα στον πρώτο δόθηκε κι ένα ξεχωριστό βραβείο τιμής ένεκεν για την πολυετή προσφορά του στο τοπικό μπάσκετ. Βραβεύτηκαν επίσης οι γραμματείς Μιχάλης Χρυσάκης, Γιάννης Διαμαντόπουλος και Γιώργος Μαράσογλου και για την ιατρική κάλυψη των αγώνων ο Γιαννακόπουλος Σταύρος.

Η επίσημη προσκεκλημένη του Final 4 της διοργάνωσης, δημοσιογράφος Δώρα Παντέλη, με τον πρόεδρο του ΔΑΠΠΟΣ Βασίλη Αλαφούζο

Οι πρωταγωνιστές του Dappos Basketball League

MVP Final-4: Ορέστης Λούζι – Bombayers

Πρώτος Σκόρερ Πρωταθλήματος (Κανονική Διάρκεια και Πλέι οφ): Γιώργος Δεββές – Ballerz B.C. Santorini – 497 Πόντοι

Πρώτος σε Ριμπάουντ (Κανονική Διάρκεια και Πλέι οφ): Γιώργος Δεββές – Ballerz B.C. Santorini – 327

Πρώτος σε ασίστ (Κανονική Διάρκεια και Πλέι οφ): Ενερίκ Χασκάι – Bombayers -96

Πρώτος σε κλεψίματα (Κανονική Διάρκεια και Πλέι οφ): Πάνος Μιχαλέλης – Πήγασος – 76

Τέταρτη Θέση: Ballerz B.C Santorini

Τρίτη Θέση: Λύκοι Σαντορίνης

Δεύτερη Θέση: Α.Ε Σαντορίνης

Πρώτη Θέση: Bombayers

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη