Στην τελική ευθεία για το 5ο Red Bull Art of Motion

18 από τους καλύτερους freerunners του κόσμου δίνουν το Σάββατο 3 Οκτωβρίου ραντεβού στην Οία, όπου θα δοκιμάσουν τις αντοχές τους, προσφέροντας ένα υπερθέαμα, στο πλαίσιο του 5ου διαγωνισμού parkour/freerunning Red Bull Art of Motion 2015.

Ο αυτοσχεδιασμός, η ελαστικότητα του σώματος, το στυλ, η ταχύτητα, η εξαιρετική σύνδεση της ψυχής και του περιβάλλοντος αποτελούν τα κύρια στοιχεία του διαγωνισμού. Η «τέχνη της φύσης και της ελεύθερης σωματικής έκφρασης χωρίς όρια» σε μια ιδανική φυσική πίστα, αναμένεται να κόψει τις ανάσες των θεατών.

Οι 6 κορυφαίοι αθλητές του 2014 έχουν πάρει απευθείας την πρόκριση για τον τελικό, 7 αθλητές (4 άντρες και 3 γυναίκες) προκρίθηκαν μέσα από τον online προκριματικό και 5 αθλητές θα επιλεγούν από τα προκριματικά που θα γίνουν στο Φηροστεφάνι την 1 Οκτωβρίου.

Ο τελικός του Σαββάτου θα αρχίσει στις 16:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ και από το Novasports 1 HD. Επίσης οι εκπληκτικές εικόνες θα φτάσουν σε κάθε γωνιά της γης μέσα από το www.redbullartofmotion.com, και το RedBullTV (διαθέσιμο για τηλεοράσεις με σύνδεση στο internet, κονσόλες gaming, κινητά και άλλα).

Οι 13 μέχρι στιγμής αθλητές του τελικού είναι οι εξής:

Δημήτρης “DK” Κυρσανίδης (GRE)
Pavel “Pasha” Petkuns (LAT)
Alexander Baiturin (RUS)
YoannLeroux (FRA)
Jesse Peveril (CAN)
Alexander Schauer (AUT)
Pedro Leon “Phosky” Gomez (ESP)
Mohammed DidiAlaoui (MAR)
Dante Grazioli (USA)
Alfred Scott (USA)
Luci Romberg (USA)
Pamela Forster (ΑUT)
Lynn Jung (LUX)

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη