Σαντορίνη: Στις 30 Απριλίου – 8 Μαΐου το επόμενο ραντεβού για εθελοντική αιμοδοσία

Πιστή στο ανοιξιάτικο ραντεβού προσφοράς, η Τράπεζα Αίματος Σαντορίνης πρόκειται να διοργανώσει από τις 30 Απριλίου έως τις 8 Μαΐου 2022 την 61η εθελοντική αιμοδοσία, σε συνεργασία με το κλιμάκιο αιμοδοσίας του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός.

Στο πλαίσιο αυτό, καλούνται οι παλιοί αιμοδότες να προσέλθουν και πάλι να αιμοδοτήσουν, αλλά και οι νέοι να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους.

“Όλοι μπαίνουμε στη μάχη της προετοιμασίας για να φέρουμε και πάλι ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Να προσφέρουμε περισσότερα χαμόγελα στα παιδιά και στους συνανθρώπους μας που χρειάζονται το αίμα μας για να κρατηθούν στη ζωή. Στις παλιές μας αιμοδότριες, στους παλιούς μας αιμοδότες, ευχόμαστε να είναι πάντα υγιείς για να ανταποκριθούν και σε αυτό το κάλεσμα. Προσκαλούμε τις νέες και νέους που συμπλήρωσαν την ηλικία των 18 χρόνων να κάνουν το εθελοντικό ξεκίνημα της προσφοράς αίματος, να αισθανθούν το συναίσθημα της αγάπης, της συναλληλίας, της ανθρωπιάς”, αναφέρει χαρακτηριστικά στο κάλεσμά της η Τράπεζα Αίματος Σαντορίνης.

Το αναλυτικό πρόγραμμα αιμοδοσίας θα γίνει γνωστό μέσα στον Απρίλιο.
Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη