Tae Kwon Do: Στις κορυφαίες θέσεις της Ευρώπης ο Γιώργος Ζήκας

Στην πρώτη του συμμετοχή με την Εθνική Ομάδα Εφήβων σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Tae Kwon Do εφήβων/νεανίδων, που πραγματοποιήθηκε στις 9-13 Απριλίου στην Τυνησία, με τη συμμετοχή 1000 αθλητών από 118 χώρες, πήρε μέρος για πρώτη φορά στην αθλητική του καριέρα ο Γιώργος Ζήκας, αθλητής του Πανιωνίου Γυμναστικού Συλλόγου Σαντορίνης.

Αν και ξεκίνησε με νίκη απέναντι στον Ισπανό πρωταθλητή, την πορεία του Ζήκα ανέκοψε ένας από τους κορυφαίους αθλητές της κατηγορίας του, ο Κινέζος πρωταθλητής Lee, Meng-En, ο οποίος τελικά κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο. Με την ολοκλήρωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος ο Ζήκας καταλαμβάνει την 5η θέση στην Ευρώπη και την 13η θέση της παγκόσμιας κατάταξης. Ο ομοσπονδιακός προπονητής Νίκος Παπαδέας, υπό τις οδηγίες του οποίου αγωνίστηκε ο Ζήκας στους αγώνες, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την προσπάθεια του αθλητή και τον συνεχάρη που στάθηκε επάξια στην πρωτη του εμφάνιση σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Με ανακοίνωσή του, ο Πανιώνιος ΓΣ Σαντορίνης συγχαίρει τον αθλητή και την προπονήτριά του Μαρία Τσουκνίδου για αυτή την επιτυχία, και παράλληλα ευχαριστεί τον Δήμαρχο Θήρας κο Νίκο Ζώρζο, καθώς και τον ΔΣ του Τελεφερίκ μαζί με τον πρόεδρό του κο Γεράσιμο Κανακάρη για την έμπρακτη βοήθεια που παρείχαν στον Γιώργο Ζήκα.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη