“Στο μεταξύ…” – Τρίτος κύκλος εκπομπών από 28/2

Καλεσμένος στην εκπομπή της Δευτέρας 28/2/22, στις 18:30, ο πρόεδρος του ΙΜΠΗΣ Δρ Γιώργος Βουγιουκαλάκης

Οι ζωντανές διαδικτυακές εκπομπές του Atlantea “Στο μεταξύ…” επιστρέφουν σύντομα, καθώς ο τρίτος κύκλος εκπομπών θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022, στις 18:30, με καλεσμένο τον πρόεδρο του Ινστιτούτου Μελέτης και Παρακολούθησης του Ηφαιστείου Σαντορίνης (ΙΜΠΗΣ) Δρα Γιώργο Βουγιουκαλάκη.

Οι εκπομπές “Στο μεταξύ…” μεταδίδονται από την ιστοσελίδα atlantea.news/webtv, με ταυτόχρονη μετάδοση σε Vimeo, YouTube και Facebook. Στη διάρκεια της εκπομπής (40-50 λεπτά), οι καλεσμένοι συνομιλούν με τον εκδότη του Atlantea Κώστα Κωνσταντινίδη για ένα επίκαιρο θέμα, από τον χώρο του τουρισμού, του πολιτισμού, των επιστημών, της γαστρονομίας κ.ά.

Ο πρώτος κύκλος εκπομπών, που περιλάμβανε 21 εκπομπές, πραγματοποιήθηκε στο διάστημα 5 Απριλίου – 17 Ιουνίου 2021, ενώ ο δεύτερος κύκλος ξεκίνησε στις 4 Οκτωβρίου και ολοκληρώθηκε στις 13 Δεκεμβρίου 2021 με 17 εκπομπές.

Το σύνολο των εκπομπών “Στο μεταξύ…” βρίσκονται συγκεντρωμένες, σε χρονολογική σειρά, στη διεύθυνση https://atlantea.news/tag/sto-metaxy/ καθώς επίσης και στη σελίδα https://atlantea.news/webtv/stometaxy/.

Οι εκπομπές είναι επίσης διαθέσιμες στα κανάλια του Atlantea στο Facebook και στο YouTube.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη