“Στο γραφείο καθηγητών” τη Δευτέρα 22/4 στην Κινηματογραφική Λέσχη Θήρας

Η ταινία απέσπασε πριν λίγες ημέρες το Βραβείο Κοινού LUX 2024 - Στο διάλειμμα της προβολής θα γίνουν εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ της Κινηματογραφικής Λέσχης Θήρας

Με ένα καθηλωτικό αντισυμβατικό δράμα σχολικής αίθουσας που φέρνει στο φως σκληρές και άβολες αλήθειες, ενώ παράλληλα μελετά τις σχέσεις εξουσίας και το πώς αυτή νομοτελειακά φθείρει, συνεχίζονται τη Δευτέρα 22/4 οι εβδομαδιαίες προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης Θήρας.

Στο γραφείο καθηγητών
Επίσημη υποβολή της Γερμανίας για το Όσκαρ 2023
Βραβείο Κοινού LUX 2024

Είδος: Δραματική
Σκηνοθεσία: Ιλκέρ Τσατάκ
Σενάριο: Ιλκέρ Τσατάκ
Πρωταγωνιστούν: Λεόνι Μπένες, Λέοναρντ Στέτνις, Εύα Λέμπαου, Μίχαελ Κλάμερ
Παραγωγή: Γερμανία, 2023
Διάρκεια: 98′

Υπόθεση: Η Κάρλα, ξεκινά την πρώτη της δουλειά σε ένα Γυμνάσιο και ξεχωρίζει από τους συναδέλφους της λόγω του ιδεαλισμού της. Όταν μια σειρά άλυτων κλοπών διαταράσσει το κλίμα μεταξύ του διδακτικού προσωπικού, η Κάρλα αποφασίζει να να διαλευκάνει μόνη της το θέμα. Με τη βοήθεια μιας κρυφής κάμερας και προς έκπληξη όλων, εκθέτει τον κλέφτη, αλλά η αποκάλυψή της εξαπολύει δυνάμεις που καταλήγουν εκτός ελέγχου και φέρνουν την Κάρλα αντιμέτωπη με ένα αδιέξοδο δίλημμα.

Trailer:

Δευτέρα 22/4 | Ώρα 20:45 | Κινηματογράφος Villaggio, Καμάρι | Είσοδος: 6 ευρώ (μέλη ΚΛΘ), 8 ευρώ

Σημειώνεται ότι στο διάλειμμα της προβολής θα διενεργηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Κινηματογραφικής Λέσχης. Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη. Πληροφορίες και υποβολή υποψηφιοτήτων στα τηλέφωνα 6974917099 /6977564111 και στη σελίδα της ΚΛΘ στο Facebook.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη