Στον Πανιώνιο το ροζ φύλλο του τοπικού ντέρμπι

Με νικητή τον Πανιώνιο έληξε ο αγώνας μπάσκετ ανδρών μεταξύ Πανιωνίου-Άτλαντα που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο (26/1) στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ, στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος Κυκλάδων της ΕΣΚΚ. Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του αθλήματος οι δύο ομάδες της Σαντορίνης έπαιξαν με πάθος για τη νίκη με τελικό νικητή τον Πανιώνιο, με διαφορά 24 πόντων και τελικό σκορ αγώνα 72 – 48.

Σε πολλά σημεία του αγώνα και οι δύο ομάδες προσέφεραν όμορφο θέαμα, παίζοντας καλό μπάσκετ, ανταμείβοντας τους 200 περίπου θεατές που βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στις κερκίδες του ΔΑΠΠΟΣ.

Ο μέχρι στιγμής απολογισμός για τον Πανιώνιο στο φετινό πρωτάθλημα είναι 2 νίκες και 2 ήττες, καθώς είχε κερδίσει και εντός έδρας τον περσινό Πρωταθλήτη την ομάδα από την Νάξο τον ΑΠΑΣ ΤΑ Φανάρια, ενώ έχει χάσει δύο φορές στη Νάξο από τις ομάδες του ΑΠΑΣ ΤΑ Φανάρια και του Πανναξιακό. Η ομάδα του Άτλαντα μετράει δύο συνεχόμενες ήττες στην έδρα της, με τον ΑΠΑΣ ΤΑ Φανάρια Νάξου και αυτή με τον Πανιώνιο Σαντορίνης.

Περίοδοι Αγώνα (Α’ 21 – 15, Β’ 14 – 10, Γ’ 21-13, Δ’ 16 – 10)

Τελικό Σκορ Αγώνα: 72 – 48 (Πανιώνιος Σαντορίνης)

Πανιώνιος Σαντορίνης:
Μπουραντάς, Καραπτσιάς, Θεοδωρόπουλος, Μιχαλέλης, Αργυρός, Κατικαρίδης, Κοιλιακούδης (C), Μουρατίδης, Γκούφας, Παπαδόπουλος, Μπαλογιάννης, Βλαβιανός.

Πρώτοι σκόρερ: Παπαδόπουλος 25 πόντους, Μιχαλέλης 11 πόντοι, Μπαλογιάννης 10 πόντοι, Καραπτσιάς 9 πόντοι, Μουρατίδης 6 πόντοι.

‘Ατλαντας Σαντορίνης:
Λάτσε, Μπλέτσας (C), Μπάγια, Αντωνόπουλος, Λουίζι, Καραμολέγκος, Παντζιαρίδης, Πεταλωτής, Σέου, Βελλίκης, Αξιώτης.

Πρώτοι σκόρερ: Παντζιαρίδης 15 πόντοι, Αξιώτης 10 πόντοι, Λουίζι 7 πόντοι , Καραμολέγκος 6 πόντοι.

Διαιτητές: Βελώνιας Α. – Σιγάλας Ι.

Γραμματεία αγώνα: Μέρτης Γ. – Σκαρμούτσου Ε. – Ξαγοράρη Ν.

 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη