Στόχος βανδάλων τα φωτιστικά του παραλιακού δρόμου Περίσσας-Περίβολου

Μήνυση κατ’ αγνώστων υπέβαλε ο Δήμαρχος Θήρας κ. Νίκος Ζώρζος σήμερα το πρωί μετά την εκτεταμένη καταστροφή των φωτιστικών σωμάτων στον παραλιακό δρόμο Περίσσας – Περίβολου.

Είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά, κυρίως κατά την περίοδο των γιορτών, που ασυνείδητοι βανδαλίζουν λάμπες, γλόμπους και ιστούς φωτιστικών σωμάτων στον παραλιακό δρόμο Περίσσας-Περίβολου. Τα εν λόγω φωτιστικά σώματα είχαν πλήρως αποκατασταθεί μέσα στο 2018 μετά από προηγούμενους βανδαλισμούς. Ωστόσο, το τελευταίο δίμηνο καταγράφηκαν εκτεταμένες φθορές αλλά και ολικές καταστροφές καθώς σε ορισμένες περιπτώσεις βρέθηκαν αποκολλημένα από τη βάση τους.

Όπως αναφέρει με ανακοίνωσή του “ο Δήμος Θήρας έχει ήδη προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για τον εντοπισμό των δραστών απευθυνόμενος στο Αστυνομικό Τμήμα Θήρας. Ενέργειες αυτού του είδους είναι απαράδεκτες καθώς δεν αποτελούν μόνο οικονομική ζημιά αλλά δημιουργούν συνθήκες επικινδυνότητας για τους κατοίκους της περιοχής και γενικότερα για τους δημότες”.

Παρακαλείται όποια/όποιος είδε ή γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με το Α.Τ. Θήρας στο 2286022649 ή με τον Δήμο Θήρας στο email dimarxos@thira.gov.gr, στο facebook ή στο 2286360110/101 σε εργάσιμες μέρες και ώρες.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here