Summer Camp για παιδιά στο Playland

Κλικ για μεγέθυνση

Επιχειρηματική ανακοίνωση

Αθλητικό και ψυχαγωγικό Summer Camp θα διοργανώσει από τις 27 Ιουνίου μέχρι τις 26 Αυγούστου το Αθλητικο Κέντρο Playland, δίνοντας μια διέξοδο χαράς και άθλησης στα παιδιά της Σαντορίνης κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Το Summer Camp απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6 έως 12 ετών (έτος γέννησης 2004 – 2010), τα οποία θα μπορούν:

  • να αξιοποιούν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους,
  • να γυμνάζουν το σώμα τους και
  • να καλλιεργούν την προσωπικότητά τους

μέσα από τη γνωριμία των αθλημάτων συμμετέχοντας σε ομαδικές δραστηριότητες που ενισχύουν την αυτοπεποίθησή τους σε ένα ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει αθλητικές δραστηριότητες (ποδόσφαιρο, τένις, κολύμβηση, χάντμπολ, στίβο, μπάσκετ, βόλεϊ, kid’s aerobic, kid’s pilates) αλλά και δημιουργικές δραστηριότητες, κατασκευές, μουσικοκινητικά παιχνίδια εικαστικά, μουσική, χορό κ.ά.

Σκοπός του Playland είναι να στηρίξει τους εργαζόμενους γονείς, να αποκτήσει το κάθε παιδί νέες εμπειρίες σε αθλητικές κυρίως δραστηριότητες και να αξιοποιήσει δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο του καλοκαιριού. Το Camp θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 08:00 έως 15:30, προσφέροντας στα παιδιά ένα υγιεινό μικρογεύμα, χυμό, φρούτα και νερό.

Το Playland Summer Camp στελεχώνεται από άριστους και έμπειρους εξειδικευμένους καθηγητές φυσικής αγωγής, έμπειρους προπονητές, παιδαγωγούς που ξεχωρίζουν για τις γνώσεις τους, την ευαισθησία και την αγάπη τους για τα παιδιά.

Οι εγγραφές στο Camp γίνονται στις εγκαταστάσεις του Playland στη Μεσαριά, καθημερινά 18:00-21:00. Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την εγγραφή είναι τα παρακάτω:

α) Ιατρική βεβαίωση από παιδίατρο (ότι μπορεί να συμμετέχει σε αθλητικές δραστηριότητες)
β) Ιατρική βεβαίωση από δερματολόγο (χρειάζεται για την πισίνα)
γ) Υπεύθυνη δήλωση γονέα.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ. 6937393841, 2286024008.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη