Σχολείο Τουρισμού ΟnTour Next Gen από το ΙΝΣΕΤΕ

Στοχευμένη γνώση σε σπουδαστές και επαγγελματίες στις ανάγκες της τουριστικής αγοράς

Μια νέα εκδήλωση με την ονομασία Σχολείο Τουρισμού OnTour Νext Gen σχεδίασε και υλοποιεί το ΙΝΣΕΤΕ (Ινστιτούτο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων) εμπλουτίζοντας έτσι το πρόγραμμα των διοργανώσεων του Σχολείου Τουρισμού ΟnTour* για το 2020.

Η νέα πρωτοβουλία του ΙΝΣΕΤΕ, Σχολείο Τουρισμού “OnTour Νext Gen” με σύνθημα “Pro Mode On”, γεννήθηκε μέσα από την ανάγκη να προσφερθεί διαφοροποιημένη και στοχευμένη γνώση, έμπνευση και καθοδήγηση στα νέα ταλέντα του τουρισμού της Ελλάδας. Το Σχολείο Τουρισμού OnTour Next Gen ATHENS, απευθύνεται σε σπουδαστές τουριστικών σχολών και νέους επαγγελματίες του τομέα, με προϋπηρεσία μέχρι δύο χρόνια και θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναΐς, το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020.

Η εκδήλωση ακολουθεί τα πρότυπα των Σχολείων Τουρισμού ΟnTour, έχει εθελοντικό, μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα και χωρίζεται σε ημέρα ομιλιών και ημέρα εργαστηρίων. Τριακόσιοι νέοι του τουρισμού, θα έχουν την ευκαιρία στις 25 Ιανουαρίου να παρακολουθήσουν μία σειρά από σύγχρονες διαδραστικές ομιλίες πάνω σε θέματα όπως, Innovative Thinking, Emotional Intelligence, Positivity, Generation Management κ.α. ενώ στις 26 Ιανουάριου 150 νέοι θα παρακολουθήσουν ένα από τα 3 εκπαιδευτικά εργαστήρια, με θέματα όπως Career Advancement, Interviewing Skills, κ.α.

Η ιδέα πίσω από τα Σχολεία Τουρισμού OnTour Next Gen, είναι να συμβάλλει στη μείωση του χάσματος στις δεξιότητες και τις γνώσεις, που αναζητά η αγορά σε σχέση με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που έχουν οι νέοι απόφοιτοι και επαγγελματίες και να εμπνεύσει τα νέα ταλέντα του τομέα για μία καριέρα με σκοπό, νόημα και στρατηγική, κάνοντας τους πρωτίστως καλύτερους ανθρώπους και κατ’ επέκταση καλύτερους επαγγελματίες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Σχολείο Τουρισμού OnTour NEXT GEN ATHENS και δηλώσεις συμμετοχής, δείτε εδώ.

* Το Σχολείο Τουρισμού OnTour είναι μία εκπαιδευτική, μη κερδοσκοπική δράση, η οποία γεννήθηκε το 2018 από τη σύμπραξη του ΙΝΣΕΤΕ και του σχολείου τουρισμού Καλαμάτας. Μέχρι σήμερα, το Σχολείο Τουρισμού OnTour έχει ταξιδέψει, από τον Απρίλιο του 2018 σε 10 ελληνικούς προορισμούς, με τη συμμετοχή περισσότερων από 3.500 ατόμων και παρουσία πάνω από 50 ομιλητών, 250 τοπικών χορηγών και 190 εθελοντών.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη